Inici
   

SEVILLA I CORDOBA AMB AVE - PONT DE LA IMMACULADA

4 dies
Circuit amb ave a Sevilla i Cordoba, amb Visita guiada a la Mesquita i Jueria de Cordoba, Visita al Palau de las Dueñas i Tour Confrare pel barri de Triana, 4 dies del Pont ben aprofitats
 
Sortides
DESEMBRE 2018
 
  Reserva ara! 775 €
 

Descripció de la oferta

SEVILLA I CORDOBA AMB AVE
PONT DE LA IMMACULADA

VISITA AL PALAU DE LAS DUEÑAS - VISITA GUIADA  A LA MESQUITA I JUERIA DE CORDOBA - TOUR CONFRARE PEL BARRI DE  TRIANA

DEL 6 AL 9 DE DESEMBRE (4 DIES)

DIA 6 DIJOUS  MANRESA – LLEIDA – SEVILLA 
 
Sortida de les nostres terminals amb autocar fins a Lleida on agafarem l’Ave direcció Sevilla. Arribarem a l’Estació Santa Justa. Trasllat a l'hotel. Dinar. Visita al Palau de las Dueñas, construït entre els segles XV i XVI, deu el seu nom al conegut Monestir de Santa Maria de las Dueñas, derruït anys desprès. El seu origen va ser la Casa Palau dels Pineda, important família sevillana. Va passar a mans dels Ducs d' Alba al 1612, els quals n'ostenten la propietat actualment; destaquen els seus jardins típics sevillans i la seva arquitectura, gòtic-mudèjar. Sopar i allotjament a l’hotel.
 
DIA 7 DIVENDRES    SEVILLA
 
Esmorzar a l’hotel. Avui dedicarem el matí, a conèixer Sevilla, el Barri de Santa Cruz, amb importants monuments com la Plaça del "Cabildo", l' Ajuntament, els Reals Alcàssers, la Catedral, la Giralda, al seu dia l'edifici més alta del món, avui és símbol de la ciutat i d' Andalusia i la "Torre de l'Oro", al costa del riu Guadalquivir, que deu al seu nom al seu primitiu recobriment de rajoles daurades. Dinar a l'hotel.
A la tarda, temps lliure, per acabar de conèixer la ciutat,  podran visitar la Basílica de la Macarena i la del Jesus del Gran Poder, el Barri de Triana o la illa de la Cartuja. Sopar i allotjament.
 
DIA 8 DISSABTE SEVILLA – CORDOBA - SEVILLA
 
Esmorzar a l’hotel. Sortida de bon matí amb autocar, per fer una volta pel Parc de Maria Lluïsa i la conegudíssima Plaça d' Espanya de Sevilla. Per continuar, cap a Córdoba, arribada a Córdoba a mig matí, on visitarem el casc antic de la ciutat, el famosíssim "Cristo de los Faroles", i els encantadors patís de Córdoba. Dinar en un restaurant local.
A la tarda, visita guiada a la Jueria i la Mesquita, declarat Patrimoni de la Humanitat al 1984 i el monument més important de l'Art Andalusí. Acabada la visita retorn a Sevilla. Sopar i allotjament a l'hotel.
 
DIA 9 DIUMENGE   SEVILLA - LLEIDA
Esmorzar a l’hotel. Recollida del grup a l'hotel que ens portarà al típic Barri de Triana on farem visita guiada a la Basílica del "Cachorro" o del Santíssim Crist de l' "Expiración", de gran devoció popular i un dels llocs més característics de la tradició religiosa sevillana, al "Museu de la Hermandad", a l'església de l'Esperança de Triana,  en acabar la visita passarem pel taller d'un conegut imatger, on coneixerem  les 
tècniques escultòriques emprades en la fabricació i restauració de les imatges que decoren els passos de la Setmana Santa Sevillana, d' un gran dramatisme i espiritualitat. Retorn a l'hotel. Dinar. Trasllat a l'estació per agafar tren destinació Lleida. Aquí ens esperarà el autocar per fer el trasllat  fins a les nostres terminals.
 
 
PREU PER PERSONA EN HABITACIÓ DOBLE 775 €
SUPLEMENT HABITACIÓ INDIVIDUAL 160€
COBERTURA DESPESES D' ANUL•LACIÓ (OPCIONAL)   20 €
 
EL PREU INCLOU: 
- Trasllat amb autocar Manresa – Estació Lleida – Manresa
- Bitllet AVE classe turista Lleida – Sevilla - Lleida 
- Estada 3 nits hotel categoria 3* a Sevilla en règim pensió completa (aigua i vi als àpats)
- Habitacions dobles amb bany i serveis
- Autocar per a realitzar les excursions esmentades a l'itinerari
- Dinar a Córdoba en restaurant local
- Assegurança bàsica de viatge
- Acompanyant de l’agència durant tot el viatge
- Excursions i visites:
 
 Visita guiada al Palau de las Dueñas
 Visita peatonal Sevilla
 Visita guiada Jueria i mesquita de Córdoba.
 Ruta guiada Confrare per el Barri de Triana
 
EL PREU NO INCLOU: 
- Qualsevol servei no esmentat com a inclòs.
 
 
Formulari de solicitud de reserva
SEVILLA I CORDOBA AMB AVE - PONT DE LA IMMACULADA
 
Degut a la proximitat de la reserva et recomanem que et posis directament en contacte amb nosaltres mitjançant el nostre número d’atenció al client. 93 878 41 41. Així podrem donar una resposta més ràpida i informar-te de totes les condicions. Moltes gracies.
   
  
 
 
Dubtes del viatge?
Truca’ns al 93 872 48 88
Horaris comercials
De dilluns a divendres:
De 09:30h. a 13:30h. i de 16:30h a 20:30h.
Dissabtes: De 10:00h. a 13:30h.
 
 
Butlletí d'ofertes
Sigues el primer en conèixer les millors ofertes. Subscriu-te al nostre butlletí.
 
+ Vull subscriure´m al butlletí