Inici
   

EGIPTE: EL CAIRE I CREUER PEL NIL

8 dies
Egipte: El Caire i Creuer pel Nil amb categoria de Luxe Superior i pensió completa, al Caire AD i 2 sopars inclosos. Visat a part.
 
Sortides
Diumenge, 6 d'octubre 2019
 
  Reserva ara! 1925 €
 

Descripció de la oferta

EGIPTE:  El Caire i Creuer pel Nil
DEL 6 AL 13 D’ OCTUBRE ( 8 dies )

ASWAN – KOM OMBO – EDFU – LUXOR- GIZAH- EL CAIRE.
 

DIUMENGE - 06 OCTUBRE: MANRESA - BARCELONA – EL CAIRE – ASWAN
Sortida en el vol de la Companyia Egyptair amb destinació el Caire. Arribada i enllaç amb el vol de la Companyia Egyptair, amb destinació Aswan. Arribada, assistència, tràmits de visat i trasllat a la motonau. 
Nit a bord
 
DILLUNS - 07 OCTUBRE: ASWAN 
Pensió completa a bord. Al matí, visita a l'Alta Presa una de les majors obres de l'enginyeria i l'Obelisc Inacabat situat en l'antiga pedrera de granit i passeig en faluca, típica embarcació de vela o amb llanxa motora pel riu Nil. Nit a bord.
 
DIMARTS - 08 OCTUBRE: ASWAN – KOM OMBO
Pensió completa a bord. Durant l'estada, visita per carretera als Temples d'Abu Simbel, la més increïble i bella construcció de la història egípcia, edificada per ordre de Ramses II El Gran, i en la qual també podrà admirar un Temple menor dedicat a la seva esposa Nefertari. Aquests temples van ser traslladats i reconstruïts pedra per pedra del seu emplaçament original amb el fín de rescatar-los de les aigües del Llac Nasser. Inici de la navegació cap a Kom Ombo.
Arribada a Kom Ombo i visita a l'únic Temple dedicat a dues divinitats: Horoeris déu amb cap de falcó i Sobek, déu amb cap de cocodril i la construcció del qual data de l'època grecoromana. En el seu interior es podran observar tres cocodrils momificats. Nit a bord.
 
DIMECRES- 09 OCTUBRE: KOM OMBO – EDFU – LUXOR
Pensió completa a bord. Navegació cap a Edfu. Arribada a Edfu i visita al Temple del Deu Horus (un dels més bells i millor conservats) datat l'any 237 a. de C. Continuació del creuer rumb a Luxor. Nit a bord.
 
DIJOUS - 10 OCTUBRE: LUXOR – EL CAIRE 
Pensió completa. Al matí visita a la Necròpoli de Tebes, que inclou la Vall dels Reis, on van ser enterrats els faraons més rellevants de les dinasties XVIII i XIX., el Temple de Medinet Habui els Colossos de Memnon dues majestuoses estàtues de 19,5 m d'alt vigilants de l'entrada al monument funerari de Amenofis III, que representen al faraó assegut amb les mans reposant en els genolls, als seus peus i en tots dos costats, les estàtues de l'esposa i la mare del faraó. A continuació, visita al Temple de Luxor (descobert en 1881 i dedicat al déu del sol Amon Ra) i Karnak (impressionant complex monumental) units antigament per una llarga avinguda adornada d'esfinxs amb cap de carner, que formen un conjunt monumental de santuaris, estàtues, columnes i obeliscos dignes d'admiració. A l'hora concertada, trasllat a l'aeroport per a embarcar en el vol de la Companyia EGYPTAIR amb destinació el Caire. Arribada i trasllat a l'hotel. Allotjament.
 
DIVENDRES - 11 OCTUBRE: EL CAIRE
Pensió completa. Al matí visita panoràmica a la Necròpoli de Gizah, on es troben les Piràmides dels faraons de la IV dinastia: Kheops, Kefrén i Micerinos i la famosa Esfinx que custodia la necròpoli i representa al rei Kefren. Tarda lliure opcionalment podran realitzar la visita a Memphis i Sakkara, on es troben monuments arcaics de la III dinastia però també de totes les èpoques de la història egípcia, inclòs el període cristià. Allotjament.
 
12 OCTUBRE: EL CAIRE
Pensió completa. Dia dedicat a visitar la capital egípcia, que inclou: El Museu Egipci, construït per l'arquitecte Marcel Dourgnon i en el qual es troba el fabulós tresor de Tutankhamon entre altres antiguitats de gran interès històric. La Fortalesa de Saladí amb la Mesquita d'Alabastre de Mohamed Alí, la més visitada del Caire construïda per l'arquitecte grec YusufBusnaq qui va realitzar una pàl•lida imitació de les mesquites otomanes d'Istanbul. L'última visita d'aquest dia complet per la ciutat del Caire, es reserva al Basar de Khan el Khalili, conjunt de carrerons i cases populars on es poden adquirir tot tipus d'objectes artesanals, es recomana una parada en el Cafè Fishawy, lloc de reunió de la intel•lectualitat i la bohèmia egípcia per a degustar un deliciós te amb menta i trasllat a l'Hotel. Allotjament. 
 
13 OCTUBRE: EL CAIRE – BARCELONA 
Desdejuni a l'hotel. A l'hora concertada trasllat a l'aeroport i embarqui en el vol de la Companyia Egyptair amb destinació Barcelona. Arribada i continuación fins a Manresa
 
 
Nota Important: Itinerari genèric, aquest pot variar en la seva forma per necessitats del viatge, sense afectar el seu contingut
 
 
Preu per persona:   1925€   (1695.00 € + 230.00 € taxes aeroport)
Supl. Habitació individual  320€
Assegurança anul•lació: 80€ (cal contractar-lo a l’ hora de la inscripció) 
 
EL PREU INCLOU:
 
 Trasllat Manresa- aeroport – Manresa 
 Vol xàrter BCN-LXR / ASW-CAI / CAI-BCN 
 Asistencia als aeroports, hotels i motonau per part del nostres coordinadors de parla hispana.
 Tots els trasllats entre aeroports, hotels i motonaus en autocars climatitzats.
 4 Nits de creuer en pensió completa amb les visites indicades a l'itinerari  
 3 Nits al Caire en règim d'allotjament i desdejuni bufet (AD.).
 1 dia de visites al Caire amb dinar i mig dia de visita de les Piràmides, l'esfinx i Vall del temple de Kefren amb dinar en restaurant zona piràmides.
 2 Sopars al Caire
 Guia de parla hispana durant totes les visites.
 Maleters als aeroports i hotels. 
 Propines per la tripulació, xofers i guia.
 Assegurança de viatge
 Documentació de viatge
 
PROGRAMA:
 4 NITS DE CREUER EN MOTONAU DE LUXE SUPERIOR/SAUMA FARIMA NILE PREMIUM LEGACY 
 3 NITS HOTEL CONRAD INTERNACIONAL AL CAIRE
 
 
ELS NOSTRES PREUS EXCLOUEN:
 Visat d'entrada a Egipte. Preu 35 euros per persona.
 Extres de qualsevol tipus: begudes durant els àpats, trucades, bugaderia, etc.
 Qualsevol servei no especificat com inclòs.
 
VISITES OPCIONALS:
 
 ABUSIMBEL EN AUTOCAR:  100 € 
 Mig dia de visita a SAKKARA: 38 €   
 
Notes: el viatge es realitzarà amb guia acompanyant amb un mínim de 20 persones inscrites. 
Si no s’ arribes al mínim, el viatge es realitzarà amb  guies locals en destí.
 
Formulari de solicitud de reserva
EGIPTE: EL CAIRE I CREUER PEL NIL
 
Ompli el següent formulari i en breu ens posarem en contacte amb vosté per informar-lo de les condicions, opcions i places disponibles d'aquesta oferta. L'enviament d'aquests formulari no implica cap acceptació ni cap compromís.
     
Nom * Cognoms* (Omplir els dos cognoms) Email *
     
Adreça* Població* Mòbil de contacte*
     
DNI (Número i lletra)* Metode de pagament
-
     
     
Introdueix mateixes dades per altres persones que s'incloguin en la reserva
Nom i cognoms, població, telèfon i DNI
   
Condicions legals : He llegit i accepto la política de privacitat *
     
  
 
 
Dubtes del viatge?
Truca’ns al 93 872 48 88
Horaris comercials
De dilluns a divendres:
De 09:30h. a 13:30h. i de 16:30h a 20:30h.
Dissabtes: De 10:00h. a 13:30h.
 
 
Butlletí d'ofertes
Sigues el primer en conèixer les millors ofertes. Subscriu-te al nostre butlletí.
 
+ Vull subscriure´m al butlletí