Tornar a la pàgina principal
   

D'UNA DIVA DEL CINEMA AL RECOLLIMENT D'UN MONESTIR

1 dia
Una de les excursions més originals que trobareu al nostre catàleg. Visitarem l'únic Museu d'Europa dedicat a la Marilyn Monroe, i visita al Monestir de Sant Cugat
 
Sortida
DIUMENGE, 16 DE FEBRER DE 2020
 
  Reserva ara! 65.00 €
 

Descripció de la oferta

DIUMENGE 16
D' UNA DIVA DEL CINEMA AL RECOLLIMENT D' UN MONESTIR                 NOVETAT

Una de les excursions més original que trobareu al nostre càtaleg. Visitarem l'únic museu Europa dedicat a la Marilyn Monroe, un recorregut per la vida de l'actriu a través del seus objectes personal, fotos inèdites i mítiques, i fins i tot, els seus cabells. A continuació, continuarem la visita al Monestir de Sant Cugat, situat al costat del Museu de la Marilyn, i que fou el monestir més importat del Comtat de Barcelona, amb un dels millors claustres d' Europa, per la seva qualitat artística amb 144 capitells, tots diferents.  
 
PREU  65 €    Inclou viatge, visita guiada al Museu de la Marilyn i al Monestir de Sant Cugat, dinar, acompanyant de l'agència.
 
Formulari de solicitud de reserva
D'UNA DIVA DEL CINEMA AL RECOLLIMENT D'UN MONESTIR
 
Degut a la proximitat de la reserva et recomanem que et posis directament en contacte amb nosaltres mitjanšant el nostre n˙mero dĺatenciˇ al client. 93 878 41 41. AixÝ podrem donar una resposta mÚs rÓpida i informar-te de totes les condicions. Moltes gracies.
   
  
 
 
Dubtes del viatge?
Truca’ns al 93 872 48 88
Horaris comercials
De dilluns a divendres:
De 09:30h. a 13:30h. i de 16:30h a 20:30h.
Dissabtes: De 10:00h. a 13:30h.
 
 
Butlletí d'ofertes
Sigues el primer en conèixer les millors ofertes. Subscriu-te al nostre butlletí.
 
+ Vull subscriure´m al butlletí