Inici
   

POLÒNIA AL COMPLET

9 dies
Circuit a Polònia a l'estiu. Sortida des de Manresa*, Hotel de 4* i Pensió completa*
 
Sortida
DIVENDRES, 14 D’AGOST DE 2020
 
  Reserva ara! 1750.00 €
 

Descripció de la oferta

POLÒNIA AL COMPLET
9 DIES

SORTIDA 14/08/20

* SORTIDA DES DE MANRESA AMB GRUP MÍNIM DE 20 PX*

Divendres, 14 – MANRESA – BARCELONA - VARSÒVIA 

Sortida des de Manresa, trasllat a l’aeroport de Barcelona per agafar el vol fins a Varsòvia. Arribada a l'aeroport de F. Chopin de Varsòvia i trasllat regular fins a l'hotel del circuit. Acomodació a l’hotel i tarda lliure. Sopar al restaurant de l'hotel.

Dissabte, 15 -- VARSÒVIA - CRACÒVIA (PENSIÓ COMPLETA)
Al matí es farà una visita panoràmica de mig dia (aprox. 4 hores). El tour inclou: la Ciutat Vella acuradament reconstruïda després de la II Guerra Mundial; la Plaça del Castell i el Castell Reial; la Plaça del Mercat de la Ciutat Vella, la Catedral de Sant Joan, on eren coronats els reis de Polònia, la Barbacana, el Teatre Gran, la Ruta Reial, plena d'estàtues, esglésies i residències aristocràtiques, en la qual es troba el parc real Lazienki amb el bell Palau sobre l'Aigua i el famós monument a Frederic Chopin: així com els llocs relacionats amb la II Guerra Mundial: l'antic gueto jueu; el Monument a la Revolta de Varsòvia i la Tomba del Soldat desconegut. Dinar en un dels restaurants locals. Després de dinar sortida cap a Cracòvia. A l'arribada es servirà el sopar al restaurant de l'hotel. Allotjament a Cracòvia.

Diumenge, 16 -- CRACÒVIA - WIELICZKA - CRACÒVIA (PENSIÓ COMPLETA)
Al matí visita de Cracòvia (aprox. 4 hores), l'antiga capital de Polònia, ciutat dels reis i lloc de les seves coronacions i enterraments. Visitarem la Ciutat Antiga, envoltada pel cinturó verd de Planty, el parc construït en lloc de la muralles de defensa. La Plaça del Mercat és la plaça medieval més gran d'Europa i la seva forma s'ha conservat gairebé intacta des de 700 anys. Entre els edificis de la plaça destaca l'Església de Santa Maria, amb el famós retaule gòtic de fusta policromada. A l'altre costat de la plaça hi ha la Torre de l'Ajuntament, i en el centre el famós Mercat dels Draps; a la vora del riu Vistula que travessa la ciutat s'alça el turó de Wawel, amb el Palau Reial i la Catedral.
Durant la visita es realitzarà un passeig pel barri - Kazimierz, petit fragment del que va ser la ciutat jueva, i en el qual destaquen especialment les seves dues sinagogues, la Vella Sinagoga, que alberga un museu judaic, i la Sinagoga Remuh, que es segueix utilitzant amb fins religiosos. El dramàtic extermini dels jueus de Cracòvia va ser tema de la pel•lícula "La llista de Schindler" de Steven Spielberg que la va rodar en l'original entorn de Kazimierz. Originalment el barri va ser fundat al segle XIV com una ciutat separada de Cracòvia, amb la seva pròpia Plaça del Mercat i propi Ajuntament. Dinar en un restaurant local.
 
A la tarda visita de les mines de sal a Wieliczka que és un impressionant conjunt de càmeres, capelles i galeries subterrànies esculpides en sal gemma, declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. La mina porta en funcionament gairebé 700 anys i arriba fins a més de 300 metres de profunditat. 
La visita consisteix en recórrer els passadissos sota la terra esculpits en roca salina, per veure les formacions naturals i llacs subterranis, així com les nombroses escultures i capelles, entre elles la més gran i impressionant, la Capella de Santa Kinga, realitzades en roca salina pels artistes que han treballat en les mines. Retorn a Cracòvia. Sopar organitzat al restaurant de l'hotel.

Dilluns, 17 -- CRACÒVIA - Auschwitz - Wroclaw  (PENSIÓ COMPLETA)  
Al matí sortida cap a Wroclaw passant per la ciutat de Oswiecim, situat a uns 60 km de Cracòvia, tristament conegut sota el seu nom alemany Auschwitz. Visita guiada per l'antic camp de concentració, aixecat pels nazis el 1940, que juntament amb un altre camp construït el 1942 a Brzezinka (Birkenau) va arribar a ser el lloc d'extermini d'un milió i mig de persones.
Dinar en un restaurant local. A continuació fins Wroclaw. 
Sopar i allotjament a l'hotel de Wroclaw.

Dimarts, 18 -- Wroclaw - Torun (PENSIÓ COMPLETA)
Al matí visita de Wroclaw, conegut a Polònia com "la ciutat dels mil ponts". La seva història mil•lenària es veu reflectida en els seus esplèndids monuments de totes les èpoques. Visitarem el més important del centre: la plaça del mercat i les seves rodalies, amb l'església gòtica de Santa Isabel, on hi ha els patricis de Wroclaw, i la de Santa Maria Magdalena, amb un dels pòrtics romànics més antics i bells a Europa Central ; la plaça Solny, els antics escorxadors (Jatki Miejskie), l'antic mercat central, l'illa de Ostrow Tumski, la universitat de Wroclaw amb la seva impressionant Aula Leopoldina, un magistral exemple de l'estil barroc.
Dinar en un restaurant local. Després de dinar sortida cap a Torun - lloc de naixement de Nicolau Copèrnic. A l'arribada es servirà el sopar al restaurant de l'hotel. Allotjament a Torun.
 
Dimecres, 19 -- Torun - Gdansk (PENSIÓ COMPLETA)
Al matí breu visita panoràmica de la ciutat (aprox. 2 hores). Torun, emplaçat sobre les dues ribes del Vístula és una ciutat on es troba la major concentració d'arquitectura gòtica de Polònia. Entre el més important destaca el seu casc antic amb una estructura urbanística medieval, declarada per la UNESCO Patrimoni de la Humanitat. Admirarem el majestuós Ajuntament de la Ciutat Vella amb una torre panoràmica, els monuments a Copèrnic i a l'Almadiero, la casa de Copèrnic (sense entrada), les muralles i portes urbanes, les ruïnes del castell teutònic i la torre inclinada. Finalitzada la visita, dinar en un dels restaurants locals de la ciutat. Després de dinar sortida cap al nord de Polònia. Arribada a l'hotel de Gdansk, sopar organitzat en un restaurant local de la ciutat.
 
Dijous, 20 -- Gdansk (PENSIÓ COMPLETA)
Al matí visita de mig dia (aprox. 4 hores) de la ciutat: la Porta Alta - fragment de les fortificacions de la ciutat i una de les seves portes principals, la Porta Daurada que s'obre al carrer Dluga poblada per les espectaculars cases del patriciat de la ciutat on el manierisme, el barroc i el rococó s'entrellacen en les façanes d'aquelles residències dels acabalats veïns de Gdansk. El carrer arriba a l'Ajuntament coronat amb l'estàtua del rei polonès Segismundo Augusto de mida natural. 
A continuació s'obre un altre carrer, anomenat Dlugi Targ (Mercat Llarg), amb l'esplèndida Cort d'Artús on solien trobar-se els comerciants de la Lliga Hanseàtica, un dels més bonics edificis d'aquest tipus, característic per les ciutats membres de Hansa . Davant de la Cort d'Artús es troba la font de Neptú, mentre que darrere es pot veure la torre de la Basílica de Santa Maria, la més gran església gòtica de Gdansk. Passeig pel carrer Mariacka amb els seus elegants cases de terrassa esglaonades i arribada a el riu Motlawa on s'aixeca la medieval grua portuària i l'edifici de la Porta Verda amb sumptuosa decoració escultòrica, que en èpoques passades servia com a residència dels reis polonesos.
Dinar organitzat en un dels restaurants locals de la ciutat.
Continuació del viatge visitant la Catedral de Oliwa amb el seu òrgan i Sopot amb el seu moll. Retorn a l'hotel, sopar organitzat al restaurant de l'hotel. Allotjament.

Divendres, 21 -- Gdansk - Malbork - VARSÒVIA (PENSIÓ COMPLETA)
Al matí sortida cap a la capital de Polònia realitzant per la carretera la visita del Castell dels Cavallers Teutònics de Malbork. Aquest castell de maó és l'antiga seu del gran contramestre de l'Ordre dels Cavallers Teutònics, la major construcció medieval d'aquest tipus de tot Europa. L'edifici va ser declarat per la UNESCO Patrimoni de la Humanitat. El castell està envoltat de potents muralles amb torrasses i portes. El palau del Gran Maestre representa la culminació de el gòtic tardà cortesà. El representatiu refectori d'estiu és la part més bella de l'interior del castell. Actualment el castell és la seu d'un museu.
Finalitzada la visita, dinar organitzat en un dels restaurants locals de la ciutat.
A continuació seguirem cap a Varsòvia. Sopar de comiat acompanyats per un grup folklòric.
 
Dissabte, 22 -- VARSÒVIA – BARCELONA - MANRESA
Esmorzar a l'hotel. Últimes compres i a l’hora concretada trasllat fins a l’aeroport, tràmits d’embarcament i ja a Barcelona trasllat fins a Manresa.

- Trasllats Manresa – Barcelona – Manresa
- Vols Barcelona – Varsòvia – Barcelona
- Facturació d’1 maleta per persona + 1 maleta de 10 kg a cabina
- 8 nits d'allotjament en Hotels de 4*
- 1r dia inclou sopar i últim dia inclou esmorzar
- Pensió completa resta de dies 
- 1 sopar organitzat en un Restaurant local de la ciutat acompanyat per una presentació folklórica a     Varsòvia ( Mínim 15 participants ), sinò sopar amb música en viu.
- Guia en espanyol durant tots els serveis
- Entrades a tots els llocs a visitar esmentats en el programa
- Guia local a Varsòvia, Cracòvia, Camp de concentració Auschwitz-Birkenau, Wroclaw, Torun, Gdansk,     Castell Medieval a Malbork
- Entrades a les mines de sal a Wieliczka, Catedral de Cracovia, sense entrada a les tombes i a la torre
- Visites esmentades en l’itinerari 
- Auriculars inclosos, obligatoris al camp de concentració d’Auschwitz-Birkeneau
- Ascensor de pujada a les mines de sal a Vieliczka
- Acompanyant de l’agència a partir de 20 px
 
No inclou:
- Begudes durant els dinars i sopars
- Propines guia i xofer
- Altres despeses no esmentades en l’itinerari
 
PREU PER PERSONA:                         1750 €
Suplement habitació individual:        320 €
Assegurança cancel•lació:                    75 €
 
Formulari de solicitud de reserva
POLÒNIA AL COMPLET
 
Degut a la proximitat de la reserva et recomanem que et posis directament en contacte amb nosaltres mitjançant el nostre número d’atenció al client 938724888. Així podrem donar una resposta més ràpida i informar-te de totes les condicions. Moltes gracies.
   
  
 
 
Dubtes del viatge?
Truca’ns al 93 872 48 88
Horaris comercials
De dilluns a divendres:
De 09:30h. a 13:30h. i de 16:30h a 20:30h.
Dissabtes: De 10:00h. a 13:30h.
 
 
Butlletí d'ofertes
Sigues el primer en conèixer les millors ofertes. Subscriu-te al nostre butlletí.
 
+ Vull subscriure´m al butlletí