Inici
   

REIAL ACADEMIA DE MEDICINA DE CATALUNYA

1 dia
Barcelona amaga racons i llocs a vegades inaccesibles. Avui els proposem un d' aquests llocs on podrem entendre de on bé  el coneixement de la Medicina al nostre país.
 
Sortida
DISSABTE, 12 DE SETEMBRE DE 2020
 
  Reserva ara! 60.00 €
 

Descripció de la oferta

La Reial Acadèmia de Medicina de Catalunya està situada a un dels edificis neoclàssics més importants i interessants de Barcelona. Es troba situat al recinte que comprèn les obres arquitectòniques de l'antic hospital de la Santa Creu i la Casa Convalescència, i a l'espai que ocupà l'antic Col·legi de Cirurgia de Barcelona. De la visita guiada podem destacar-ne la parada a l'amfiteatre anatòmic, construït per Ventura Rodriguez i que estava especialment dissenyat per la formació de cirurgians. De forma circular i coronat per una cúpula, s'hi conserva al centre, la taula de marbre original, i els seients disposats al seu entorn, de fusta tallada en estil Rococó. Dinar a Barcelona, i a la tarda, continuarem descobrint la ciutat.

Formulari de solicitud de reserva
REIAL ACADEMIA DE MEDICINA DE CATALUNYA
 
Degut a la proximitat de la reserva et recomanem que et posis directament en contacte amb nosaltres mitjançant el nostre número d’atenció al client 938724888. Així podrem donar una resposta més ràpida i informar-te de totes les condicions. Moltes gracies.
   
  
 
 
Dubtes del viatge?
Truca’ns al 93 872 48 88
Horaris comercials
De dilluns a divendres:
De 09:30h. a 13:30h. i de 16:30h a 20:30h.
Dissabtes: De 10:00h. a 13:30h.
 
 
Butlletí d'ofertes
Sigues el primer en conèixer les millors ofertes. Subscriu-te al nostre butlletí.
 
+ Vull subscriure´m al butlletí