Inici
   

CAMBRILS, EL BAIX CAMP i EL PRIORAT

SCALA DEI - ESCORNALBOU - TUNA TOUR 3 dies amb visites incloses
3 dies intensos per visitar indrets  imprescindibles del nostre entorn i gaudir del relax de la Costa Daurada.
Places limitades !!!
 
Sortida
DISSABTE, 29 D’AGOST DE 2020
 
  Reserva ara! 375.00 €
 

Descripció de la oferta

CAMBRILS – EL BAIX CAMP  - EL PRIORAT i  AVENTURA AMB TONYINES .

Dia 29 d’ agost – MANRESA – CAMBRILS - REUS. Visita Ciutat i Gaudí Centre.
Sortida de Manresa  direcció a Vilafranca per arriba a Reus.
iniciem una vista a la Ciutat on de la mà d´un guia oficial,  descobrirem les façanes  i racons de la Ciutat capital del Baix Camp. 
Edificis de Domènech i Montaner, Pere Caselles, Rubió i Bellver... Reus compta i conserva mostres arquitectòniques excel·lents que han configurat un  paisatge urbà que respira Modernisme i conviu harmoniosament amb l’actualitat. A més visitarem el Gaudi Centre Reus El Gaudí Centre Reus és l’homenatge que la ciutat natal de Gaudí dedica al seu fill més universal. És l’únic centre d’interpretació dedicat a la vida i l’obra del genial arquitecte. Al centre de la ciutat, acull un espai sorprenent dissenyat amb les últimes tecnologies expositives: espectacles audiovisuals  multi pantalla de 360o, mapatges i maquetes tàctils i interactives. És una experiència obligada on descobriràs el món creatiu i l’excepcionalitat de l’arquitectura innovadora de Gaudí. 

Dinar i tarda lliure per gaudir de la platja  o de la Vila marinera de Cambrils.
Sopar i allotjament.

Dia 30 d’ agost –CAMBRILS––  SCALA DEI  -  ESCORNALBOU  - CAMBRILS. 

Desdejuni i sortim direcció a Les Borges del Camp fins arribar a Falset, Capital del Priorat. Parada i seguim  ruta per Gratallops fins arribar a La Vilella Baixa on farem una visita guiada a la Cartoixa d’ Scala Dei.
 Dinar en restaurant. A la tarda ens acostarem fins Riudecanyes, famós pel seu Pantà però el que més ens impressionarà serà la visita al Monestir Castell d´Escornalbou  - la seva estratègica situació, permet dominar tot el Baix camp i comarques veïnes. Visita guiada  per conèixer tot el complex.
Acabada la visita retorn a Cambrils. Sopar i allotjament. 

DIA 31 D’ AGOST –CAMBRILS– L’AMETLLA DE MAR – MANRESA 

Desdejuni i sortida direcció, l’ Hospitalet de l´ Infant fins arribar al’ Ametlla de Mar, on durem a terme l'activitat Tuna Tour: Sortirem en Catamarà des del port de l'Ametlla de Mar navegant 25 minuts fins a les piscines del Grup Balfegó (5 km) on trobarem tonyina roja salvatge. Pels mes valents hi ha la possibilitat de nedar entre tonyines de 200 a 300kg. De camí cap a port gaudirem  de una degustació de tonyina. Retorn a Cambrils, dinar i retorn fins la Manresa.

Arribada a mitja tarda a Manresa.

 FI DEL VIATGE.
Formulari de solicitud de reserva
CAMBRILS, EL BAIX CAMP i EL PRIORAT
 
Degut a la proximitat de la reserva et recomanem que et posis directament en contacte amb nosaltres mitjançant el nostre número d’atenció al client 938724888. Així podrem donar una resposta més ràpida i informar-te de totes les condicions. Moltes gracies.
   
  
 
 
Dubtes del viatge?
Truca’ns al 93 872 48 88
Horaris comercials
De dilluns a divendres:
De 09:30h. a 13:30h. i de 16:30h a 20:30h.
Dissabtes: De 10:00h. a 13:30h.
 
 
Butlletí d'ofertes
Sigues el primer en conèixer les millors ofertes. Subscriu-te al nostre butlletí.
 
+ Vull subscriure´m al butlletí