Inici
   

LLUMS DE NADAL A VIGO I UN TAST DE GALICIA

LLUMS DE NADAL A VIGO
4 dies per gaudir de la ciutat mes il.luminada de totes i visitarem: VIGO – SANTIAGO – LA TOXA – CAMBADOS –BAIONA – LA GUARDIA – TUI – SANTA TEGRA
 
Sortida
DISSABTE, 5 DE DESEMBRE DE 2020
 
  Reserva ara! 985.00 €
 

Descripció de la oferta

ITINERARI :

DIA 5 DE DESEMBRE -      MANRESA – BARCELONA – SANTIAGO DE COMPOSTELA - VIGO.

Sortida de Manresa direcció a l’ aeroport de Barcelona per embarcar en vol destinació a Santiago de Compostela.

Arribada al matí i iniciem el viatge amb una visita a peu a la ciutat. 

Santiago de Compostel·la és ciutat Patrimoni de la Humanitat, capital espiritual i administrativa de Galícia. Conserva des de fa segles la seva variada fisonomia, deixada pel pas del temps a les seves esglésies i edificis, als seus carrers i places i fins i tot en lesa seves costums de vida. Santiago es constitueix com a lloc urbà ja des del segle X. 

Per a conèixer-la a fons, començaríem el recorregut a l'entorn de la Catedral incloent explicacions de monuments com l'Hostal dels Reis Catòlics, el Palau de Raxoi o el Col·legi de Sant Jerònim (tots ells situats en la Plaça del Obradoiro).

Continuem, el Col·legi de Fonseca (origen de la Universitat), la Casa del Cabildo (Plaza d'Argenteries), Casa de la Conga, Monestir i Església de Sant Pelayo de Antealtares, Casa de la Parra (situada en la Plaça de la Quintana), Monestir de Sant Martí Pinario (Plaza de la Azabachería) i, per descomptat, la pròpia Catedral, tant en el seu exterior com interior.

La visita també inclou un passeig per racons i carrers característics de Santiago. A la tarda ens desplacem  fins a Vigo, on tenim l’   Hotel reservat. Recorregut panoràmic per admirar la espectacular il·luminació de la ciutat  que l´ha fet famosa internacionalment.

Sopar i allotjament a l’ Hotel.


DIA 6 DE DESEMBRE – EL SALNÉS – O GROVE – A TOXA.

Desdejuni a l’ Hotel.

El viatge que ens portarà a conèixer la Comarca d´O Salnes:   O Grove i la Illa de A Toxa: La península d'O Grove està molt freqüentada a l'estiu, sobretot la localitat del seu mateix nom, l'illa de Toxa i la platja de Sant Vicent. A Toxa és famosa pel seu magnífic balneari, que apareix envoltat d'un meravellós i idíl·lic paisatge. Coberta de verda vegetació i envoltada d'una mar d'aigua límpida i cristal·lina conjuga la seva bellesa amb el luxe i confort dels serveis presents en ella.

La vila de Cambados està catalogada com a conjunt historicoartístic, i mereix un passeig pels seus tres barris: el senyorial de Fefiñáns amb la seva impressionant plaça, el comercial-administratiu de Cambados i el barri mariner de Sao Tomé. Cambados compta amb els millors cellers de Albariño en les quals el visitant és convidat a fer una càta aquest preuat vi.

La zona del Salnés és una de les més turístiques de les Ries Baixes. És característic el poble de Combarro, població declarada patrimoni artístic monumental, molt prop de la Pontevedra. Les construccions s'ordenen en una infinitat de carrerons amb porxades de planta baixa, els seus balcons i les terrasses on es realitza la vida social d'aquesta vila amb més de 30 “hórreos” de pedra en la rodalia de la mar.

Pazo Baión  -a Vilanouva d´Arousa - és el nom amb el qual es coneix la Granja Fontán, la finca més emblemàtica de Galícia, situada en el cor de les Ries Baixas.

Les primeres referències bibliogràfiques del Pazo Baión daten del S. XV, època en la qual pertanyia als senyors de Soutomaior. Després del pas de diverses famílies poderoses com els Figueroa o els Sarment, en el segle XVIII va passar a ser propietat dels Comtes de Priegue. En mans d'aquesta família va estar fins a finals del s. XIX. Per donar recer a l'últim Rei de Portugal, Manuel II, la propietat canviaria posteriorment d'amos.

Retorn a Vigo. Sopar i allotjament a l’ Hotel.


DIA 7 DE DESEMBRE – BAIONA – A GUARDIA – TUI – SANTA TEGRA .

Desdejuni a l’ Hotel. I sortim per fer una visita panoràmica per la costa sud de Galícia vorejant la costa cap a la frontera amb Portugal.

Baiona és des de fa temps el destí preferit dels cada vegada més nombrosos turistes que visiten Galícia i les seves Ries Baixas. La tranquil·litat i bellesa de la vila, l'amabilitat de les seves gents, l'exquisidesa dels peixos i mariscos de la seva ria, sense oblidar l'entorn natural incomparable, on destaquen les seves costes i el parc natural de les Illes Cíes, expliquen per què Baiona és un lloc únic per als molts visitants que visiten Baiona any rere any. Dinar en ruta. 

A Guarda és l'últim poble costaner al sud de Galícia, al costat de la desembocadura del riu Miño, que fa de frontera natural amb Portugal. El seu principal atractiu turístic és el castre de la muntanya Santa Tecla, declarat Monument Historicoartístic en 1931. Des de l'alt s'albira la desembocadura del riu i Portugal en l'altra riba.

Tui és una de les ciutats més belles de Galícia. En un passeig pels seus carrers estarem respirant història a cada moment. La Catedral de Santa María, romànica del S XII, i les altres construccions medievals formen un conjunt historicoartístic de gran valor.

Valença do Miño, situada al nord de Portugal, és una ciutat fortificada amb motiu de la seva privilegiada situació, ja que és una ciutat fronterera amb Espanya, ja que es troba enfront de la ciutat gallega de Tui, només separades pel riu Miño. El seu principal atractiu turístic és visitar l'interior de la muralla i entrar en els basars.

Retorn a Vigo. Sopar i allotjament.


DIA 8 DE DESEMBRE – CREUER PER LA RIA DE VIGO – VIGO - BARCELONA – MANRESA.

Desdejuni  a l’ Hotel. Aprofitarem el matí per a fer un passeig amb vaixell per la ria de Vigo i l'exclusiva Illa de Sant Simón.

Durant el viatge es podrà descobrir la misteriosa Illa de Sant Simón, famosa per la bellesa dels seus jardins, edificacions i els usos que ha rebut al llarg de la història, entre els quals destaquen l'orfenat, el llatzeret i la presó de la Guerra Civil. De camí de tornada farem una volta per les “bateas” on es crien el famosos musclos gallecs i tindrem oportunitat de fer un tast d’ aquest apreciat bivalve.  Dinar a un restaurant del casc històric. Temps lliure per gaudir de les darreres vistes de la ciutat i a mitja tarda, trasllat a l’ aeroport per sortir en vol destinació Barcelona. 

Arribada a Barcelona i trasllat en bus cap a Manresa.

FI DEL VIATGE.

 
PREU PER PERSONA EN HABITACIÓ DOBLE:         985.00 €
SUPLEMENT HABITACIÓ INDIVIDUAL:               70.00 €
COBERTURA DESPESES D’ ANUL·LACIÓ:             25.00 €

EL PREU INCLOU:
 • Trasllat amb autocar Manresa - Aeroport - Manresa.
 • Passatge  avio Barcelona – Santiago - Vigo – Barcelona  -classe turista
 • Estada 3 nits hotel categoria 4*  cèntric a la Ciutat de Vigo, en règim de Mitja Pensió.
 • Habitacions dobles amb bany i serveis.
 • Tots el àpats. (begudes no incloses)
 • Visites incloses amb guia oficial:
  • Visita a peu a la ciutat de Vigo.
  • Visita a Santiago de Compostela. (Entrada al Pòrtic de la Gloria i Museu.)
  • Visita a A Toxa,  Cambados i Combarro.
  • Visita a Baiona, A Guarda, Tui i/o Valença.
  • Monte Santa Tegra.
  • Creuer  amb visita guiada a l Illa de Sant Simon i degustació de musclos.
 • Assegurança bàsica de viatge
 • Acompanyant de l’agència durant tot el viatge

EL PREU NO INCLOU:
 • Qualsevol servei no esmentat com a inclòs
Formulari de solicitud de reserva
LLUMS DE NADAL A VIGO I UN TAST DE GALICIA
 
Degut a la proximitat de la reserva et recomanem que et posis directament en contacte amb nosaltres mitjançant el nostre número d’atenció al client 938724888. Així podrem donar una resposta més ràpida i informar-te de totes les condicions. Moltes gracies.
   
  
 
 
Dubtes del viatge?
Truca’ns al 93 872 48 88
Horaris comercials
De dilluns a divendres:
De 09:30h. a 13:30h. i de 16:30h a 20:30h.
Dissabtes: De 10:00h. a 13:30h.
 
 
Butlletí d'ofertes
Sigues el primer en conèixer les millors ofertes. Subscriu-te al nostre butlletí.
 
+ Vull subscriure´m al butlletí