Inici
   

LA BARCELONA SECRETA

1 dia
La REIAL ACADEMIA DE MEDICINA DE CATALUNYA i  la REIAL ACADEMIA DE FARMACIA DE CATALUNYA. Dos edificis singulars on farem dues visites comentades per especialistes.
 
Sortida
DISSABTE, 12 DE DESEMBRE DE 2020
 
  Reserva ara! 75.00 €
 

Descripció de la oferta

Sortida de les nostres terminals direcció a Barcelona. Anirem  a conèixer la Reial Acadèmia de Medecina de Catalunya! Ubicada  en un dels edificis neoclàssic  més importants de Barcelona on es destaca l'espectacular amfiteatre anatòmic construït per Ventura Rodriguez i que es destinava a la formació de cirurgians. La història de la Reial Acadèmia està lligada a noms com Pere Virgili, Antoni de Gimbernat o Santiago Ramon i Cajal. Dinar en restaurant i a la tarda ens arribarem fins el claustre del que va ser l'antic Hospital de la Santa Creu on  ens creuem amb la Farmàcia de l'hospital, original de 1417, la més antiga d'Europa, i actualment seu de la Reial Acadèmia de Farmàcia de Catalunya, la qual conserva amb cura el mobiliari, els recipients ceràmics originals i el finestral de 1696, utilitzat per lliurar els medicaments. 

 

PREU 75.00 €  inclou viatge, dinar, visites guiades a la Reial Acadèmia de Medicina i la de Farmàcia.
Formulari de solicitud de reserva
LA BARCELONA SECRETA
 
Degut a la proximitat de la reserva et recomanem que et posis directament en contacte amb nosaltres mitjançant el nostre número d’atenció al client 938724888. Així podrem donar una resposta més ràpida i informar-te de totes les condicions. Moltes gracies.
   
  
 
 
Dubtes del viatge?
Truca’ns al 93 872 48 88
Horaris comercials
De dilluns a divendres:
De 09:30h. a 13:30h. i de 16:30h a 20:30h.
Dissabtes: De 10:00h. a 13:30h.
 
 
Butlletí d'ofertes
Sigues el primer en conèixer les millors ofertes. Subscriu-te al nostre butlletí.
 
+ Vull subscriure´m al butlletí