Inici
   

GALICIA - 8 dies

8 dies plens de visites i nous horitzos al nord d´Espanya
 
Sortida
DIUMENGE, 8 DĺAGOST DE 2021
 
  Reserva ara! 784.00 €
 

Descripció de la oferta

GALICIA  DEL 8 AL 15 D´AGOST

Rias Baixas – A Toxa – A Coruña – O´ Grove – Combarro – Pontevedra – Santiago de Compostela – Vigo – Baiona – Santa Tecla – Lugo.

DIA 1.- MANRESA – VALLADOLID
Sortida direcció Zaragoza. Dinar  en ruta. A la tarda ens endinsarem cap a terres castellanes, arribada a Valladolid, sopar i allotjament.

DIA 2.- VALLADOLID – POBLA DE SANABRIA - ORENSE – RIAS BAIXAS
Desdejuni, avui sortirem cap a la província de Zamora, arribada a Pobla de Sanabria, breu visita i continuació cap a Orense. Dinar i temps lliure per a descobrir la “ciutat de les Burgas” (deus d'aigües termals). Continuació fins a arribar a les Ries Baixas, sopar i allotjament.


DIA 3.- ILLA DE TOXA – O’GROVE – COMBARRO - PONTEVEDRA
Desdejuni. Visita de l'illa de Toxa, en plena ria de Arousa, podrem contemplar els seus paisatges i conèixer la típica capella coberta de petxines de petxina de pelegrí, el balneari i l'antiga fàbrica de sabons. Ens dirigirem a O’Grove on pujarem a un catamarà per a recórrer la ria i veure les típiques bats, on es cria el musclo, l'ostra i la petxina de pelegrí (degustació a bord de musclos i vi de Ribeiro). Dinar i continuació cap a Combarro, on veurem hórreos de més de 300 anys d'antiguitat. Continuació cap a Pontevedra per a gaudir dels seus diversos racons com la Basílica de Sta. Maria, Santuari de la Pelegrina o les Places de la Verdura, la Llenya o la Ferrería. Sopar i allotjament a l'hotel

DIA 4.- LA CORUNYA – SANTIAGO DE COMPOSTEL·LA
Desdejuni i sortida cap a la Corunya per a visitar la Torre d'Hèrcules (el far més antic en funcionament), recorrerem les platges del Orzán i Riazor, els jardins de Méndez Núñez o la Plaça de María Pita amb les seves típiques galeries envidrades. Temps lliure i trasllat a Santiago de Compostel·la per a realitzar la visita amb un guia local. Temps lliure i retorn a l'hotel, sopar i allotjament.

DIA 5.- VIGO – BAIONA – SANTA TECLA – VALENÇA DO MINHO
Desdejuni. Realitzarem una breu panoràmica de Vigo, el port, les platges de Samil i Alcabre o el centre urbà. Temps lliure i continuació cap a Baiona, localitat que va ser la primera a tenir notícies del descobriment del nou món. Vorejant la costa, arribarem a la localitat de Guarda per a ascendir a la Muntanya de Sta. Tecla on contemplarem una panoràmica de la desembocadura del Miño cap a l'Atlàntic. Esmorzar i continuació cap a Portugal, arribant a Valença do Minho. Temps lliure. Retorn al nostre hotel, sopar i allotjament.

Dia 6.- LUGO – ASTORGA - PALÈNCIA
Desdejuni i sortida cap a Lugo, per a passejar pel seu centre històric, visitant la Catedral o admirant les seves magnífiques muralles, declarades Patrimoni de la Humanitat.
Seguirem cap a Astorga, travessant la comarca del Bierzo. Esmorzar i continuació cap a Palència, temps lliure per a conèixer el seu centre històric. Sopar i allotjament.
DIA 7.- PALÈNCIA - MANRESA
Desdejuni. Ens endinsarem en terres castellanes i de La Rioja. Dinar i continuació de la ruta de retorn.

Preu per persona: 784  €                                   Opcional: Habitació individual 189 €

VISITES INCLOSES:• Pobla de Sanabria i Orense

, Illa d´AToxa• O Grove, excursió amb vaixell amb degustació de musclos i va venir  Pontevedra i Combarro • la Corunya • Santiago de Compostel·la amb guia local • Vigo, Baiona Lugo i Palència, Santa Tecla i Valença do Miño.Pensió Completa excepte un dinar
Formulari de solicitud de reserva
GALICIA - 8 dies
 
Degut a la proximitat de la reserva et recomanem que et posis directament en contacte amb nosaltres mitjanšant el nostre n˙mero dĺatenciˇ al client 938724888. AixÝ podrem donar una resposta mÚs rÓpida i informar-te de totes les condicions. Moltes gracies.
   
  
 
 
Dubtes del viatge?
Truca’ns al 93 872 48 88
Horaris comercials
De dilluns a divendres:
De 09:30h. a 13:30h. i de 16:30h a 20:30h.
Dissabtes: De 10:00h. a 13:30h.
 
 
Butlletí d'ofertes
Sigues el primer en conèixer les millors ofertes. Subscriu-te al nostre butlletí.
 
+ Vull subscriure´m al butlletí