Inici
   

EL CAMI DE SANT JAUME - ELS DARRERS 100 KMS.

Desde SÓrria a Santiago
Recorreràs a peu i lliure d'equipatge els últims 100 km del Camí de Santiago, des de Sarria fins a Santiago de Compostel·la.
 
Sortida
DE JULIOL A OCTUBRE DE 2021
 
  Reserva ara! Des de 420.00 €
 

Descripció de la oferta

DIA 1 ALLOTJAMENT A SARRIA
Arribaràs pel teu compte a Sarria. A la teva arribada a aquesta preciosa vila podràs asseure't en una de les terrasses del Dic i prendre alguna cosa fresc amb unes belles vistes cap al riu Sarria. Podràs passejar seguint el curs del riu fins a aconseguir la zona d'O Chanto i donar-te un bany en les seves piscines. No deixis de visitar el Monestir Convent de la Magdalena. Sarria és un paradís per als amants de l'art, tindràs l'ocasió de descobrir peces antigues i conèixer de primera mà l'art de la restauració.

DIA 2 ETAPA SARRIA - PORTOMARÍN → 22 KM / 5-6 H
Recorreràs camins rurals o "corredoiras" sota rouredes i petits llogarets com Lavandeira o Ferreiros. Ja a les portes de Portomarín, travessaràs el riu Miño, sota les aigües del qual descansa l'antic Portomarín. Visitaràs l'Església de Sant Nicolás de Portomarín, reconstruïda pedra a pedra en quedar la seva localització original, a la vora del riu Miño, totalment negada a causa de la construcció de l'Embassament de Belesar.

DIA 3 ETAPA PORTOMARÍN - PAL·LAS DE REI → 25 KM / 5-6 H
Ascendiràs primerament a Castromaior i després a la Serra de Ligonde per a descendir gradualment a través dels llogarets de Eirexe i Ligonde fins a la vila de Pal·las de Rei. Molt prop de Pal·las de Rei es troba el Castell de Pambre, fortalesa del segle XIV. En 1484 passa a ser propietat dels Comtes de Monterrei amb funcions militars de custòdia del Camí de Santiago i de cobrament de peatges de pas.

DIA 4 ETAPA PAL·LAS DE REI - ARZÚA → 30 KM / 6-7 H
Avançaràs a través de bells camins rurals i ponts medievals fins a Melide, on podràs parar a prendre una ració del seu famós polp á feira o estil fira. Continuaràs per un paisatge agrícola que et portarà fins a Arzúa després de travessar el bell riu Iso. El monument més interessant d'aquesta localitat és la Capella de la Magdalena que va ser construïda per l'ordre dels agustins, en el segle XIV, per a atendre els pelegrins.

DIA 5 ETAPA ARZÚA - RÚA → 20 KM / 4-5 H
No t'aniràs d'Arzúa sense degustar el seu deliciós formatge de Denominació d'Origen Arzúa-Ulloa i sense segellar la teva Credencial del Pelegrí a l'Església de Santiago d'Arzúa. Verds pujols seran les teves companyes de viatge fins a la localitat de Rúa. Et trobaràs amb ermites com la de Santa Irene.

DIA 6 ETAPA RÚA - SANTIAGO DE COMPOSTEL·LA → 20 KM / 4-5 H
Després de passar per darrere de Pedrouzo pujaràs per Amenal i descendiràs fins a Lavacolla. Ascendiràs de nou fins a aconseguir la Muntanya do Goig. Des d'aquí veuràs per primera vegada les Torres de la Catedral de Santiago de Compostel·la. Tan sols 4 quilòmetres et separen de la ciutat. Travessaràs el Barri de Sant Lázaro, creuaràs la Porta do Camiño o Porta del Camí, deixaràs enrere la Plaça Cervantes i a través dels bells carrers del casc vell compostelano aconseguiràs la Catedral de Santiago de Santiago de Compostel·la.

DIA 7 FI DEL VIATGE
Continua gaudint de la ciutat de Santiago de Compostel·la i dels seus voltants. Podràs participar en l'Excursió a Fisterra, coneixent tota l'essència de la Costa dóna Morte.
Formulari de solicitud de reserva
EL CAMI DE SANT JAUME - ELS DARRERS 100 KMS.
 
Ompli el següent formulari i en breu ens posarem en contacte amb vosté per informar-lo de les condicions, opcions i places disponibles d'aquesta oferta. L'enviament d'aquests formulari no implica cap acceptació ni cap compromís.
     
Nom * Cognoms* (Omplir els dos cognoms) Email *
     
Adreça* Població* Mòbil de contacte*
     
DNI (Número i lletra)* Metode de pagament
-
     
     
Introdueix mateixes dades per altres persones que s'incloguin en la reserva
Nom i cognoms, població, telèfon i DNI
   
Condicions legals : He llegit i accepto la política de privacitat *
     
  
 
 
Dubtes del viatge?
Truca’ns al 93 872 48 88
Horaris comercials
De dilluns a divendres:
De 09:30h. a 13:30h. i de 16:30h a 20:30h.
Dissabtes: De 10:00h. a 13:30h.
 
 
Butlletí d'ofertes
Sigues el primer en conèixer les millors ofertes. Subscriu-te al nostre butlletí.
 
+ Vull subscriure´m al butlletí