Inici
   

EL CAMI DE SANT JAUME - ESTAPES CURTES

11 DIES - CAMI DE SANT JAUME
Els darrera 100 kilometres del Camí francés en etapes de màxim 15 km per dia. Un itinerari que permet fer el Camí sense presses.
 
Sortida
DE JULIOL A OCTUBRE DE 2021
 
  Reserva ara! Des de 580.00 €
 

Descripció de la oferta

DIA 1 ALLOTJAMENT a SARRIA
Arribaràs per teu compte  a la vila de Sarria, molt ben comunicada amb la resta d'Espanya. Des d'aquesta localitat els pelegrins caminen els cent últims quilòmetres del Camí Francès.

Podràs descobrir alguns llocs com l'antiga Rúa Maior i la Rúa do Porvir, on se situen diversos antiquaris. Gaudiràs del Dic (passeig al costat del riu Sarria amb bars i terrasses). Fins i tot ens podràs conèixer personalment si visites la nostra Oficina Tee Travel en el camí de Sant Jaume, estem a la teva disposició per si et sorgís algun dubte d'última hora i per si volguessis estrenar la teva Credencial del Pelegrí amb el nostre segell.

DIA 2 ETAPA SARRIA - MORGADE → 13 KM / 3-4 H
Començaràs l'etapa a peu recorrent el Centre històric de Sarria (església de Santa Mariña, església medieval del Salvador, Torre de la Fortalesa, Miradoiro do Cárcere). Passaràs per davant del mercat de bestiar i del Monestir de la Magdalena (Convent de la Mercè).

Abandonaràs la zona urbana i arribaràs a un pont, Posa't dóna Aspra, a partir del qual t'endinsaràs en una zona rural passant pels llogarets de Barbadelo, O Mosteiro, Rente, A Serra, A Pena, Peruscallo, Cortiñas i A Brea. Des d'aquesta última ja només et quedaran 600 metres per a aconseguir Morgade, la teva fi d'etapa i lloc on passaràs la nit.

DIA 3 ETAPA MORGADE - PORTOMARÍN → 12 KM / 3-4 H
Des de Morgade fins a Portomarín t'esperarà una etapa amb ascensos i descensos moderats. En Ferreiros et trobaràs una fita que marca els 100 quilòmetres que falten per a aconseguir la Catedral de Santiago de Compostel·la. Sens dubte aquest és un lloc simbòlic on poder treure's una foto i compartir-la.

Seguiràs el teu Camí pels llogarets de Mirallos, A Pena, As Fregues, Moimentos, Mercadoiro, A Parrocha i Vilachá. Descendiràs fins a l'Embassament de Belesar, creuaràs el pont sobre el riu Miño i finalitzaràs la teva etapa entrant en Portomarín.

DIA 4 ETAPA PORTOMARÍN - VENDES DE NARÓN → 13 KM / 3-4 H
Creuaràs un pont sobre el riu Miño per a endinsar-te en una zona boscosa i aconseguir una vella fàbrica de maons, acomiadant-te així de Portomarín. En Gonzar, podràs fer una parada tècnica i després continuar la teva marxa desviant-te, solament uns quants metres, per a visitar el Castre de Castromaior.

Quan a penes t'adonis estaràs en Hospital dóna Cruz i una mica més endavant arribaràs a Vendes de Narón. Et traslladarem fins a Portomarín, on passaràs la nit.

DIA 5 ETAPA VENDES DE NARÓN - PAL·LAS DE REI → 12 KM / 3-4 H
Des de Portomarín seràs traslladat fins a Vendes de Narón. Començaràs l'etapa a peu al costat de la Capella de la Magdalena. Recorreràs la Serra de Ligonde deixant al teu pas petites llogarets com la de Ligonde i Airexe. Poc després de Portos podràs desviar-te per a visitar l'Església de Vilar de Donas (donada en 1.184 als Cavallers de l'Orde de Santiago).

Seguiràs el teu Camí passant pels llogarets de Lestedo, Us Valos i A Brea, poc després d'aquesta última aconseguiràs Pal·las de Rei, on finalitzaràs l'etapa i passaràs la nit.

DIA 6 ETAPA PAL·LAS DE REI - MELIDE → 15 KM / 3-4 H
Començaràs l'etapa a peu a l'altura de l'Església de Sant Tirso de Pal·las de Rei. Deixaràs al teu pas l'església de San Xulián do Camiño i en Posa't Campanya et cridarà l'atenció una enorme Concha de Petxina de pelegrí, aquí podràs fer una pausa, així com en Casanova.

Poc abans d'arribar a Vedat abandonaràs la província de Lugo i entraràs a la província de la Corunya. Passaràs per l'Església de Santa María de Leboreiro i creuaràs el Bosc dels Pelegrins. Arribaràs a l'espectacular pont medieval de Furelos. Des d'aquí ja només et quedarà quilòmetre per a aconseguir Melide. És hora de provar el seu famós "polp á feira" i els seus Melindres.

DIA 7 ETAPA MELIDE - ARZÚA → 15 KM / 3-4 H
Començaràs l'etapa a peu al costat del Creuer més antic de Galícia i al costat de l'Església de Sant Roque de Melide. En Melide conflueix el Camí Primitiu amb el Camí Francès, això vol dir que començaràs a veure més Pelegrins durant les teves etapes a peu.

Travessaràs el centre històric, passaràs per Boente, on podràs fer una pausa i/o posar el segell en el teu Passaport del Pelegrí a l'església de Santiago de Boente. Ascendiràs fins a Castañeda i una mica més enllà arribaràs a Ribadiso. Des d'aquí ascendiràs fins a aconseguir l'Església Parroquial de Santiago a Arzúa, la teva final d'etapa. No et vagis sense degustar el seu Formatge Denominació d'Origen Arzúa-Ulloa!

DIA 8 ETAPA ARZÚA - SALCEDA → 13 KM / 3-4 H
A Arzúa conflueix el Camí del Nord amb el Camí Francès, concretament a l'altura de l'Església Parroquial de Santiago a Arzúa, on començaràs l'etapa. Entraràs en un entorn rural que et portarà pels llogarets d'O Preguntoño, A Peroxa, As Cinquenes, A Calçada i A Carrer de Ferreiros, on podràs parar a prendre un cafè, un refresc o una cervesa (cervesa Pelegrina - cervesa artesanal). Continuaràs deixant al teu pas el petit llogaret de Boavista i poc després aconseguiràs Salceda, un bonic enclavament rural on passaràs la nit.

DIA 9 ETAPA SALCEDA - LAVACOLLA → 16 KM / 3-4 H
Començaràs l'etapa caminant entre boscos d'eucaliptus, passaràs per a Brea i sense tot just adonar-te arribaràs a la Capella de Santa Irene.

Seguiràs el teu Camí passant per Rúa, O Pedrouzo, Amenal i San Paio. Des d'aquí primer per zona rural i després per zona urbana arribaràs a Lavacolla, on passaràs la nit. Ja no et quedarà res per a arribar a Santiago de Compostel·la!

DIA 10 ETAPA LAVACOLLA - SANTIAGO DE COMPOSTEL·LA → 11 KM / 2-3 H
Podràs vas refrescar en el riu i començar l'ascens fins al llogaret de Vilamaior i fins a la Muntanya do Goig, deixant al teu pas les instal·lacions de la Televisió de Galícia i de Ràdio Televisió Espanyola.

En la Muntanya do Goig visitaràs la Capella de Sant Marcos i podràs pujar fins al grandiós monument que commemora la visita del Papa Joan Pau II a la ciutat de Santiago de Compostel·la l'any 1989. A l'altura del mateix podràs albirar les Torres de la Catedral de Santiago. Seguiràs el teu Camí passant al costat de l'església de Sant Lázaro en el Barri de Sant Lázaro i pas a pas aconseguiràs la Porta do Camiño. Només uns metres més endavant podràs entrar en l'Oficina de Tee Travel per a posar l'últim segell en la teva Credencial, abans d'arribar a la teva fi d'etapa en la Plaça del Obradoiro.

DIA 11 DESPRÉS DEL DESDEJUNI FI DELS NOSTRES SERVEIS
Després del teu desdejuni finalitza el teu interessant viatge des de Sarria en etapes curtes.

Si vols anar fins al conegut com la Fi del Món, et proposem quedar-te un dia més a la ciutat i unir-te a la nostra Excursió a Fisterra.
Formulari de solicitud de reserva
EL CAMI DE SANT JAUME - ESTAPES CURTES
 
Ompli el següent formulari i en breu ens posarem en contacte amb vosté per informar-lo de les condicions, opcions i places disponibles d'aquesta oferta. L'enviament d'aquests formulari no implica cap acceptació ni cap compromís.
     
Nom * Cognoms* (Omplir els dos cognoms) Email *
     
Adreça* Població* Mòbil de contacte*
     
DNI (Número i lletra)* Metode de pagament
-
     
     
Introdueix mateixes dades per altres persones que s'incloguin en la reserva
Nom i cognoms, població, telèfon i DNI
   
Condicions legals : He llegit i accepto la política de privacitat *
     
  
 
 
Dubtes del viatge?
Truca’ns al 93 872 48 88
Horaris comercials
De dilluns a divendres:
De 09:30h. a 13:30h. i de 16:30h a 20:30h.
Dissabtes: De 10:00h. a 13:30h.
 
 
Butlletí d'ofertes
Sigues el primer en conèixer les millors ofertes. Subscriu-te al nostre butlletí.
 
+ Vull subscriure´m al butlletí