Inici
   

LA SAGRADA FAMILIA

1 dia
Una visita imprescindible. L´obra que destil.la la millor essència de l´arquitecte mes genial del nostre pais. Visita amb guia oficial que desgranarà els detalls mes significatius del Temple.
 
Sortida
DIUMENGE, 19 DE SETEMBRE DE 2021
 
  Reserva ara! 85.00 €
 

Descripció de la oferta

Sortida al cap a Barcelona, per fer una visita guiada a la Sagrada Família. La Sagrada Família és una temple excepcional i únic, nascut arran de l' imaginari i la espiritualitat més profunda del geni creatiu d' Antoni Gaudi. Mostra la plenitud de l'artista i la culminació de l'estil naturalista que el caracteritzà, si resumeix tota la simbologia utilitzada per l'autor, així com, les solucions arquitectòniques usades en obres anterior. Ha esdevingut amb el pas dels anys tot  un símbol de Barcelona. Al migdia, dinarem en un restaurant de la ciutat. Temps lliure, a la ciutat si hi ha temps i retorn a les nostres terminals.


PREU    85 €  Inclou viatge, entrada i visita guiada a La Sagrada Família, dinar i guia acompanyant
Formulari de solicitud de reserva
LA SAGRADA FAMILIA
 
Degut a la proximitat de la reserva et recomanem que et posis directament en contacte amb nosaltres mitjanšant el nostre n˙mero dĺatenciˇ al client 938724888. AixÝ podrem donar una resposta mÚs rÓpida i informar-te de totes les condicions. Moltes gracies.
   
  
 
 
Dubtes del viatge?
Truca’ns al 93 872 48 88
Horaris comercials
De dilluns a divendres:
De 09:30h. a 13:30h. i de 16:30h a 20:30h.
Dissabtes: De 10:00h. a 13:30h.
 
 
Butlletí d'ofertes
Sigues el primer en conèixer les millors ofertes. Subscriu-te al nostre butlletí.
 
+ Vull subscriure´m al butlletí