Tornar a la pàgina principal
   

ETIOPIA - EPIFANIA - TIMKAT 2019

10 dies
Sortida en grup per viure l'epifanía a Etiòpia. Viatge molt especial, que no li expliquin! S'ha de viure!!!
 
Sortides
GENER 2019
 
  Reserva ara! 3000 €
 

Descripció de la oferta

ETIÒPIA – TIMKAT - EPIFANÍA
DEL 14 AL 23 DE GENER 2019 (10 DIES)

DIA 14 DE GENER BARCELONA – ADDIS ABEBA

PRESENTACIÓ A L’AEROPORT DE BARCELONA ON S’AGAFARÀ UN VOL EN LÍNIA REGULAR FINS A ADDIS ABEBA.
NIT AL VOL.

DIA 15 DE GENER ADDIS ABEBA – BAHARDAR
ARRIBADA A PRIMERA HORA DEL MATÍ A L’EROPORT D’ADDIS ABEBA, TRÀMITS D’ENTRADA I CONNEXIÓ AMB EL VOL DOMÈSTIC A BAHARDAR. UN COP ARRIBEM, TRASLLAT A L’HOTEL I DESCANS FINS AL MIGDIA. DINAR, SEGUIDAMENT REALITZAREM UNA EXCURSIÓ AMB VAIXELL PEL LLAC TANA ON HI HA 30 ILLES I 38 MONESTIRS ELS QUALS ELS MÉS ANTICS DATEN DEL SEGLE XIV. A LA PENÍNSULA DE ZEGHE ES TROBA EL MONESTIR D’URA KIDANE MEHRET, EL MÉS IMPRESSIONANT DE TOT EL LLAC. DESPRÉS DE LA RUTA PEL LLAC, VISITAREM L’ESGLÈSIA D’AZUWA MARYAM. EL LLAC TÉ 60 EFLUVIS, FONTS DEL NIL.
TRASLLAT A L’HOTEL, SOPAR I ALLOTJAMENT.

DIA 16 DE GENER BAHARDAR – GONDAR
ESMORZAR I SORTIDA PER CARRETERA PER VEURE LES CATARÀCTES DE TIS ISAT (FOC QUE FUMEJA) AMB 400 METRES D’AMPLADA I UNA CAIGUDA DE 45 METRES. AQUI ES FORMA EL NIL BLAU, QUE  RECORRE ETIÒPIA FINS QUE ENTRA A SUDAN I S’AJUNTA AMB EL NIL BLANC. UN CAMÍ ENS CONDUEIX FINS ALLÀ DESPRÉS DE PASSAR PER UN PONT PORTUGUÈS.
CONTINUACIÓ FINS GONDAR PER UNA CARRETERA DE MUNTANYA. GONDAR, CLASSIFICADA COM A PATRIMONI DE LA HUMANITAT, VA SER LA CAPITAL DEL REGNE D’ABSINIA SOTA EL REGNAT DE  L’EMPERADOR FASIL, QUE VA MANAR LA CONSTRUCCIÓ DE CASTELLS, ESGLÉSIES I BANYS D’INSPIRACIÓ MEDIEVAL DEL SEGLE XVII. VISITAREM L’ESGLÉSIA DE DEBRE BERHAN SELASSIE, LA MÉS CÈLEBRE D’ETIÒPIA AMB EL SEU SOSTRE PECULIAR PINTAT AMB QUERUBINS. SEGUIREM AMB ELS CASTELLS DE LA CIUTAT IMPERIAL. ALLOTJAMENT A L‘HOTEL.

DIA 17 DE GENER GONDAR
ESMORZAR I VISITA DEL COMPLEX KUSHUAM, CONSTRUIT COM RESIDÈNCIA PER LA EMPERADRIU MENTEWAB AL 1730 I
SITUAT A UNA MUNTANYA A LA RODALIA DE GONDAR. SEGUIREM AMB ELS BANYS DE FASIL, ESSENT UN RECINTE ENMURALLAT
AMB UNA ESPÈCIE D’ESTANC AL CENTRE QUE S’OMPLE D’AIGUA DURANT ALGUNES CEREMÒNIES. ELS BANYS SÓN L’ESCENARI
CENTRAL DE LES FESTES DE TIMKAT ON HI ASSISTEIXEN ELS DEVOTS VESTITS DE BLANC PER REBRE LA BENEDICCIÓ DE LA
MÀ DELS SACERDOTS AMB ROBA COLORIDA. ALLOTJAMENT A L’HOTEL.

DIA 18 DE GENER VOL GONDAR – LALIBELA
ESMORZAR I TRASLLAT A L’AEROPORT PER PRENDRE EL VOL A LALIBELA. ARRIBADA A LALIBELA, EL JERUSALEM NEGRE I
L’ANTIGA ROHA. SITUADA A 2.600 METRES D’ALÇADA ES, SENS DUBTE LA MÉS IMPRESSIONANT DE LES 8 CIUTATS D’ETIÒPIA CLASSIFICAES COM PATRIMONI DE LA HUMANITAT. FUNDADA A FINALS DEL SEGLE XII PER LA DINASTÍA ZAGÜE COM A RESPOSTA AL PROGRESSIU AVENÇ DE L’ISLAM QUE RODEJAVA A LA CAPITAL IMPERIAL D’AXUM I COM A CONSECUÈNCIA DE LA OCUPACIÓ DE
JERUSALEM PER LES TROPES DE SALADÍ. VAN INTENTAR CREAR A UNA SOLA CIUTAT LA NOVA CAPITAL IMPERIAL I UNA NOVA TERRA SANTA, LES PEREGRINACIONS CRISTIANES A JERUSALEM S’ESTAVEN CONVERTINT AMB UNA AVENTURA PERILLOSA. 
LA NOVA CIUTAT EVOCA TOTALMENT A LA SEVA INSPIRADORA AMB NOMS TAN COMUNS COM ELS MONTS GÓLGOTA I SINAÍ O EL RIU JORDÀ QUE SEPARA LA CIUTAT EN DOS PARTS.
VISITA DEL PRIMER GRUP D’ESGLÉSIES QUE FORMEN 11 ESGLÉSIES MONOLÍTIQUES LITERALMENT EXCAVADES A LA ROCA I DIVIDIDES EN DOS BLOCS SEPARATS PEL RIU YORDANOS (JORDÀNIA). EL PRIMER GRUP SIMBOLITZA EL JERUSALEM TERRENAL I EL SEGON GRUP EL CELESTIAL. DESPRÉS DE REALITZAR LA VISITA ARRIBADA A L’HOTEL I SOPAR.

DIA 19 DE GENER LALIBELA
ESMORZAR I MATÍ DEDICAT A LA VISITA DE L’ESGLÈSIA YAMREHANA KRISTOS A 2.700 METRES D’ALÇADA I 30 QUILÒMETRES
DE LA CIUTAT. SENS DUBTE ÉS LA MÉS MACA DE LA ZONA I ESTÀ CONSTRUIDA A L’INTERIOR D’UNA COVA. L’ACCÉS ES FA PER UN PETIT CAMÍ RODEJAT DE GINEBERES QUE VAN RODEJANT LA MUNTANYA. ÉS UN LLOC MÀGIC AMB UN MANANTIAL D’AIGUA
BENEÏDA CURATIVA QUE AL LLARG DELS ANYS VA ATRAURE A MOLTA GENT. DARRERE DE L’ESGLÉSIA ES PODEN VEURE RESTES DE 10.740 PEREGRINS CRISTIANS QUE VAN VIATJAR DES DE LLOCS REMOTS PER MORIR ALLÀ. PER LA TARDA PASSEIG PER LA CIUTAT I DESCANS. HOTEL.

DIA 20 DE GENER LALIBELA
BEN D’HORA AL MATÍ ASSISTIREM A LES CEREMONIES DEL TIMKAT AMB LA BENEDICCIÓ DE L’AIGUA, PUNT CRUCIAL DE LA CELEBRACIÓ. PER LA TARDA VISITAREM EL MONESTIR DE NAKUTA LAAB, A 6 QUILÒMETRES DE LA CIUTAT, CONSTRUIT AL VOLTANT D’UNA COVA I QUE GUARDA MOLTS TRESORS. HOTEL

DIA 21 DE GENER VOL LALIBELA – ADDIS ABEBA
ESMORZAR I VOL A ADDIS ABEBA. ARRIBADA I TRASLLAT PER CARRETERA A L’ESGLÉSIA ADADI MARYAM DEL SEGLE XII. ÉS LA MÉS MERIDIONAL D’ETIÒPIA I MOLT SIMILAR A L’ESTIL DE LES ESGLÉSIES DE LALIBELA EXCAVADES A LA ROCA. CONSTRUIDA A UNA PETITA MUNTANYA ESTÀ PERFECTAMENT CAMUFLADA PER LA VEGETACIÓ. CONSERVA UNES QUANTES CEL·LES MONÀSTIQUES ACTUALMENT EN DESÚS, TOT I QUE L’ESGLÉSIA SEGUEIX SENT LLOC DE CULTE ON ES CELEBREN TOTES LES FESTES DEL CALENDARI RELIGIÓS. ALS VOLTANTS HI HA ABUNDANTS COVES ARTIFICIALS ON S’INSTAL·LAVEN ELS ERMITANYS TROGLODITES.
CONTINUACIÓ FINS AL CAMPS D’ESTEL·LES DE TIYA DECLARAT PATRIMONI DE LA HUMANITAT PER LA UNESCO. EL CONJUNT EL COMPOSEN UNES 40 ESTELES GRAVADES ENTRE 2 I 5 METRES D’ALÇADA QUE MARQUEN UN CONJUNT DE TUMBES. ES SAP RELATIVAMENT POC SOBRE L’ORIGEN D’AQUESTES ESTELES QUE DATEN DEL SEGLE XII AL XIV. CONTINUACIÓ FINS ADDIS ABEBA. 
ARRIBADA PER LA TARDA/NIT. HOTEL.

DIA 22 DE GENER ADDIS ABEBA
ESMORZAR I DIA PER CONÈIXER ADDIS ABEBA. ES VISITA EL MUSEU ETNOGRÀFIC, EL MUSEU NACIONAL ON ESTÀN EXPOSADES LES RESTES FÒSSILS DE LUCY, L’ESGLÉSIA DE SANT JOSEP I EL FAMÓS MERKATO. HOTEL DISPONIBLE FINS L’HORA DEL VOL. SOPAR DE DESPEDIDA I TRASLLAT A L’AEROPORT A LES 21 HORES.

DIA 23 DE GENER ADDIS ABEBA - BARCELONA
VOL DE RETORN AMB SORTIDA A LES 00:10 HORES AMB ARRIBADA A BARCELONA A LES 08:00 HORES.
 
EL PREU INCLOU:
- PENSIÓ COMPLETA EXCEPTE A ADDIS ABEBA
- TRANSPORT EN MICROBUS TOYOTA
- VAIXELL AL LLAC TANA
- ALLOTJAMENT ESPECIFICAT EN L’ITINERARI
- GUIA DE PARLA HISPANA I DE TOTS ELS GUIES LOCALS
- TOTES LES VISITES I EXCURSIONS DETALLADES EN L’ITINERARI
- SOPAR TRADICIONAL D’ACOMIADAMENT

NO INCLOU:
- SOPAR DEL 21 DE GENER I DINAR DEL 22 DE GENER A ADDIS ABEBA
- VISATS. TRAMITACIÓ A L’AEROPORT D’ARRIBADA AMB UN COST DE 50 $ O 47 € A PAGAR EN EFECTIU
- SERVEIS EXTRES EN HOTELS ( TELÈFON, BOGADERÍA, BEGUDES... )
- QUALSEVOL ALTRE DESPESA NO ESPECIFICADA

PREU PER PERSONA EN HABITACIÓ DOBLE:         3000 €
SUPLEMENT HABITACIÓ INDIVIDUAL:           550 €
ASSEGURANÇA D’ASSISTÈNCIA I ANUL.LACIÓ PER PERSONA:       70 €
Formulari de solicitud de reserva
ETIOPIA - EPIFANIA - TIMKAT 2019
 
Degut a la proximitat de la reserva et recomanem que et posis directament en contacte amb nosaltres mitjançant el nostre número d’atenció al client. 93 878 41 41. Així podrem donar una resposta més ràpida i informar-te de totes les condicions. Moltes gracies.
   
  
 
 
Dubtes del viatge?
Truca’ns al 93 872 48 88
Horaris comercials
De dilluns a divendres:
De 09:30h. a 13:30h. i de 16:30h a 20:30h.
Dissabtes: De 10:00h. a 13:30h.
 
 
Butlletí d'ofertes
Sigues el primer en conèixer les millors ofertes. Subscriu-te al nostre butlletí.
 
+ Vull subscriure´m al butlletí