Inici
   

CULTURAL A LA RIOJA

4 dies
Cultural a La Rioja amb Pensió Completa, estada en hotel de 3/4*, visita oficial a Logroño i entrada a la Catedral de Santo Domingo de la Calzada i al Monestir de Santa Maria la Real
 
Sortides
Dijous, 1 de novembre 2018
 
  Reserva ara! 580 €
 

Descripció de la oferta

CULTURAL A LA RIOJA

LOGROÑO - SAN MILLÁN DE LA COGOLLA ( MONASTERIO SUSO Y YUSO ) - SANTO DOMINGO DE LA CALZADA - NÁJERA - HARO

DEL 01 AL 04 DE NOVEMBRE

DIA 01 DE NOVEMBRE  

MANRESA – CALAHORRA - LOGROÑO
Sortida al matí direcció Lleida, Fraga, Saragossa i Calahorra on tindrem temps lliure per fer un passeig per aquest important població la qual té diferents vestigis de la seva rica història Romana i Episcopal.
Desprès, continuarem cap a Logroño on tindrà lloc el dinar. Per la tarda visita a Logroño amb el nostre guia local. Iniciarem el recorregut pel casc antic amb múltiples al•lusions al Camí de Sant Jaume, com el Gran Joc de l'Oca que marca les fites principals del  Camí, i que es troba situat a la plaça de l'Oca. Joc teòricament inventat pels cavallers del temple al s.XI, inspirant-se en el camí de Sant Jaume i on la casella de sortida corresponia a la ciutat de Logroño.
Durant la visita podrem contemplar la Concatedral La Redonda amb les seves Torres Bessones i tindrem temps lliure per passejar pel famós Carrer Laurel i degustar el famosos "pintxos" i vins locals. Retorn a l'hotel, sopar i allotjament.
 
DIA 02 DE NOVEMBRE

LOGROÑO - SAN MILLÁN DE LA COGOLLA (MONASTERIO DE SUSO Y YUSO) -           MONASTERIO DE VALVANERA - LOGROÑO
Esmorzar a l'hotel. Sortida cap a San Millán de la Cogolla un dels centres espirituals més importats de Castellà, on es troben els Monestirs de Suso y Yuso, que van ser declarats Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO, per raons històriques artístiques i religioses. Fins l'any 1100 van coexistir els dos monestirs amb les serves respectives comunitats. A partir del s. XII només hi ha una comunitat de monjos, amb una casa principal. Al monestir de Sant Millán de Yuso es troben les primeres mostres d'escriptura en castellà i les famoses Gloses Emilianenses. Al migdia, dinar en un restaurant de la zona. 
Per la tarda, continuarem la nostra visita  al Monestir de Valvanera, cenobi construït al voltant de la troballa de la imatge de Santa Maria, talla considerada del romànic primitiu. Situat en un entorn esclatant de natura i amb unes vistes excepcionals sobre el pic d'Ocijo. Retorn a Logroño, sopar i allotjament.
 
DIA 03 DE NOVEMBRE

LOGROÑO - SANTO DOMINGO DE LA CALZADA - NÁJERA - LOGROÑO 
Esmorzar a l’hotel i sortida direcció Santo Domingo de la Calzada, on hi destaquen monuments com les muralles del s. XI, el Convent de Sant Francesc i el Monestir Cistercenc. A part de la seva bellesa, Santo Domingo de la Calzada és molt popular degut al fet que es un punt clau de pelegrinatge en el Camí de Sant Jaume. Visitarem la Catedral, església erigida sobre la tomba del Sant Domènec i consagrada al segle XII. Continuarem cap a Nájera cort i bressol de reis. Visitarem el Monestir de Santa Maria la Real, on podrem contemplar entre les seves meravelles, el Cadirat del Cor d'estil gòtic florit, el Panteó dels Reis, la Capellà de la Veracruz, que alberga el sepulcre del gran poeta Garcilaso de la Vega i el Claustre gòtic dels Cavallers. Retorn al l'hotel per dinar. 
Per la tarda, gaudirem de la visita a la localitat d'Haro on visitarem una bodega de vi amb degustació inclosa. Retorn a l'hotel i sopar.
 
DIA 04  DE NOVEMBRE

LOGROÑO - ALFARO - MIRADOR DE LAS CIGÜEÑAS - ALFAJARIN - SARAGOSSA - MANRESA 
Esmorzar a l'hotel  i sortida per autopista fins a Alfaro, on tindrem temps lliure per arribar-nos fins al Mirador de las Cigüeñas, les quals habiten a les taulades de la col•legiata de Sant Miguel. Acabada la visita, continuarem cap a Saragossa, passant per la zona de l'Expo i visitant la Basílica del Pilar. Seguirem fins a Alfajarín on tindrà lloc el dinar. A la tarda per Fraga i Cervera, arribarem a les nostres terminals.
 
PREU PER PERSONA EN HABITACIÓ DOBLE:  580 €
SUPLEMENT HABITACIÓ INDIVIDUAL:  125 €
COBERTURA DESPESES CANCEL•LACIÓ:   17 €
 
EL VIATGE INCLOU:
 
- Viatge en còmode i modern autocar amb butaques reclinables, calefacció, aire condicionat i música.
- Estada hotel categoria 3/4 estrelles.
- Habitacions dobles amb bany o dutxa.
- Pensió completa durant tot el circuit. 
- Aigua i vi als àpats. 
- Acompanyant de l’agència durant tot el viatge.
- Assegurança bàsica de viatge
- Visita amb guia oficial a Logroño
- Entrada a la Catedral de Santo Domingo de la Calzada
- Entrada al Monestir de Santa Maria la Real
- Visita a bodega a Haro amb degustació de vins Rioja
 
EL VIATGE NO INCLOU:

-Qualsevol servei no esmentat com a inclòs.
 
Formulari de solicitud de reserva
CULTURAL A LA RIOJA
 
Degut a la proximitat de la reserva et recomanem que et posis directament en contacte amb nosaltres mitjançant el nostre número d’atenció al client. 93 878 41 41. Així podrem donar una resposta més ràpida i informar-te de totes les condicions. Moltes gracies.
   
  
 
 
Dubtes del viatge?
Truca’ns al 93 872 48 88
Horaris comercials
De dilluns a divendres:
De 09:30h. a 13:30h. i de 16:30h a 20:30h.
Dissabtes: De 10:00h. a 13:30h.
 
 
Butlletí d'ofertes
Sigues el primer en conèixer les millors ofertes. Subscriu-te al nostre butlletí.
 
+ Vull subscriure´m al butlletí