Inici
   

GRAN VIATGE AL JAPÓ

13 dies
Gran viatge al Japó amb TOT INCLÒS i GUIA ACOMPANYANT, no es perdi la oportunitat de visitar Tokio, Hiroshima, Miyajima, Takamatsu, Naruto, Nikko, Kioto, Mont Fuji...
 
Sortides
Dimecres, 20 de març 2019
 
  Reserva ara! 5360 €
 

Descripció de la oferta

GRAN VIATGE AL JAPO
SORTIDA EL 20 DE MARÇ A L'1 D'ABRIL 2019
13 DIES

TOT INCLÒS --- VIATGE AMB GUIA ACOMPANYANT

VISITANT: TOKIO, HIROSHIMA, MIYAJIMA, ITSUKUSHIMA, MATSUYAMA, TAKAMATSU, NARUTO, KOBE MONT KOYA, NIKKO, KIOTO, NARA, MATSUMOTO I MONT FUJI.
 
Un gran viatge que ens permetrà visitar:  modernes ciutats, banys termals, pobles feudals, temples budistes, santuaris sintoistes, castells i Parcs Naturals.
 
Dia 20 de Març (Dimecres): BARCELONA – TOKIO
Sortida de l’aeroport de Barcelona amb vol de Qatar Airlines a les 15:10h amb destinació Doha.  Arribada a Qatar a les 23:35, enllaç amb el vol cap a Tokio, sortida a les 01:55 h. Nit a bord.
 
Dia 21 de Març (Dijous): TOKIO
Aterrarem a  l'aeroport internacional de Tokio a 17:55 hores (hora local)  i després dels tràmits d'immigració i duana, trobada amb el guia local i trasllat a l'hotel. Acomodació i sopar de benvinguda. Allotjament.
 
Dia 22 de Març (Divendres): TOKIO
Esmorzar a l'hotel i sortida amb el nostre guia local per començar una tour per la impressionant ciutat de Tokio, que ens permetrà viure la seva frenètica activitat i els seus barris ultramoderns que conviuen amb zones plenes de pau. Passarem per les muralles i jardins del Palau Imperial. Visitarem el Santuari sintoista Meiji, dedicat als esperits de l’emperador Meiji i la seva esposa. A Yasukuni Jinja reflexionarem sobre la pau, santuari construït en record dels 2,5 milions de japonesos morts a la segona guerra mundial. Passarem pel barri de Akihabara, la “ciutat elèctrica”, el centre del Manga i Anime japonès; passarem pel Kokugikan, l’estadi de Sumo, l’esport japonès. Coneixerem també el temple budista de Sensoji, el més antic i important de Tokio, amb la seva pagoda de 55 metres d’alçada. Disposarem d’una mica de temps lliure al barri tradicional d’Asakusa ple de vida comercial. Dinarem en un restaurant local . I després de dinar anirem amb metro fins a la zona de Shinjuku i acabarem la visita pujant a la Torre Metropolitana fins el pis 46 des d’on tindrem una fantàstica vista de la ciutat. Sopar i allotjament. 
 
Dia 23 de Març (Dissabte):  TOKIO – HIROSHIMA – MIYAJIMA - ITSUKUSHIMA – HIROSHIMA
Esmorzar a l'hotel. Al matí agafarem el tren bala cap a Hiroshima, en poc més de  quatre hores recorrerem els quasi 800 km que ens separen d’aquesta ciutat . Seguim ruta i ens embarcarem en un ferri fins a Miyajima, l’illa “on conviuen homes i Deus”, amb el santuari d’Itsukushima dedicat a la guardiana dels mars, construït parcialment sobre el mar. Temps per visitar el temple, fer un passeig pel centre i dinarem en un restaurant local . A la tarda seguirem cap a Hiroshima, ciutat tristament coneguda pel bombardeig atòmic que va sofrir el 1945 i que va destruir per complet la ciutat. Passarem pel Memorial de la Pau, la cúpula de la bomba i visitarem l’impressionant Museu de la Pau.  Sopar en restaurant local i allotjament a l’hotel.
 
Dia 24 de Març (Diumenge):  HIROSHIMA – MATSUYAMA
Després d’esmorzar a l'hotel, agafarem un  ferri cap a l’illa de Shikoku, una agradable travessa d’una durada de 2h ½ que ens permetrà  fer-nos una idea que el Japó és un país format per múltiples illes. A Matsuyama, agafarem  el telefèric per pujar al seu impressionant castell.  També visitarem Ishiteji, magnífic temple budista, lloc de pelegrinatge.  Dinarem a un restaurant local . A la tarda anirem al Dogo Onsen, tradicional bany japonès construït al segle XIX. Retorn a l’hotel. Sopar i allotjament.
 
Dia 25 de Març (Dilluns):  MATSUYAMA – KOTOHIRA – TAKAMATSU – NARUTO – KOBE
Esmorzar a l'hotel. Al matí sortirem cap a Kotohira, santuari Sintoista dedicat el Déu dels mariners, lloc de pelegrinatge edificat al Mont Zosu i on s’hi accedeix tot pujant 785 graons. Posteriorment a Takamatsu visitarem Ritsurin, un dels jardins més bonics de Japó. Dinar. A la tarda anirem fins a Naruto, un impressionant pont que creua el mar, pararem per conèixer la construcció i caminarem pel seu terra de vidre per tal contemplar els impressionants remolins del mar des de 450 metres d’altura. Seguirem cap a Kobe. Sopar i allotjament a l’hotel.
 
Dia 26 de Març (Dimarts):  KOBE - MONT KOYA
Esmorzar a l’hotel i sortida a primera hora per autopista cap a Osaka fins arribar a la muntanya sagrada de Koya, el centre més important del budisme Shingon a Japó. En aquesta muntanya, lloc de pelegrinatge i màgic, hi trobem 120 temples i monestirs. Tindrem l’oportunitat de gaudir d’una gran experiència com és dinar en un monestir de la zona (dinar vegetarià). També visitarem el Mausoleu d’Okuno, lloc espiritual i un  immens cementiri ubicat al mig de la natura amb més de 200.000 tombes. I acabarem la jornada visitant  el temple de Kongobuji construït el 1593. Trasllat fins a Nara, on ens allotjarem en un cèntric hotel. Sopar i allotjament a l’hotel.
 
Dia 27 de Març (Dimecres): NARA - KIOTO
Esmorzar a l’hotel. Al matí sortirem per fer la visita del famós Todaiji, magnífic temple budista construït el 752 on destaca un Buda gegant. I podrem donar menjar als petits cérvols que passegen pel parc. Seguirem cap a Kioto, ciutat que va ser la  capital de Japó des de l’any 794 fins 1868 i va acollir la Cort Imperial. Kyoto, va ser la única ciutat japonesa que no va ser bombardejada durant la Segona Guerra Mundial i per aquest motiu  conserva un important patrimoni artístic. Dinar en un restaurant local. A  la tarda farem una visita dels principals punts de la ciutat. Coneixerem el meravellós santuari sintoista de Fushimi Inari; el Palau Imperial i el temple de Kinkakuji, “el pavelló d’or” amb els seus magnífics jardins. Al vespre anirem a fer un passeig per Gion, el tradicional barri ple de vida i popular per les seves Geishes, on soparem. Retorn a l’hotel i allotjament.
 
Dia 28 de Març (Dijous): KIOTO – TSUMAGO – MATSUMOTO- NAGANO
Esmorzar a l'hotel. Al matí  ens desplaçarem cap a Matusmoto, tot passant entre paisatges rurals fins a Tsumago, un petit poble de fusta, dels més bonics de Japó. Temps lliure per passejar. Dinarem a la zona i seguirem cap a Matsumoto, ciutat turística en la que visitarem el seu impressionant castell del segle XVI, conegut com “el castell dels corbs” i un dels més ben conservats.Sopar i allotjament a l’hotel a Nagano.
 
Dia 29 de Març (Divendres): NAGANO – PARC DELS MONOS – KUSATSU – IKAHO
Esmorzar a l'hotel. Avui ens endinsarem als Alps Japonesos. A Nagano coneixerem Zenko-ji, lloc de pelegrinatge on es troba la primera imatge budista de Japó. Participarem a  la cerimònia Gomakuyo per atreure la sort. Després entre altes muntanyes anirem al Parc dels Monos de Jigokudani  on dinarem i  passejarem entre boscos, rius i fonts d’aigües termals on a vegades es banyen els “macacos”  japonesos. Seguirem per paisatges d’alta muntanya fins a  2.172 metres i passarem a la vora de volcans semi actius. Arribarem a Kusatsu, ciutat termal amb la seva plaça central plena de vida. Assistirem a un  espectacle de Yumomi onles seves actrius i els seus cants ens parlen del mètode tradicional que existia per refredar les aigües termals. Passeig pel parc de la ciutat, que té un Onsen a l’aire lliure. Continuarem cap a Ikaho . Sopar tradicional japonès i allotjament en un Ryokan.
 
Dia 30 de Març (Dissabte): IKAHO – NIKKO – TOKIO
Esmorzar a l'hotel. Sortida cap a Nikko. En aquesta fantàstica població visitarem el magnífic temple de Nikko-Toshogu on destaca la sala amb el so del dragó. Coneixerem també el mausoleu de Taiyuinbyo, un impressionant paratge carregat de pau. Després de dinar farem un passeig per la vora del riu a Kanmangafuchi, on centenars de Jizos ens observaran. Tornada cap a Tokio. Arribada a l’hotel. Sopar i allotjament. 
 
 
Dia 31 de Març (Diumenge): TOKYO – HAKONE – CREUER PEL LLAC ASHI – TOKYO
Esmorzar a l'hotel i sortida en direcció a Hakone. Pujarem primer fins a la 5a. estació del Mont Fuiji. Després de dinar realitzarem un agradable creuer pel llac Ashi, pujarem al Mont Komagatake en telefèric on, si el temps ho permet, tindrem unes espectaculars vistes panoràmiques del Mont Fuji. A la tarda tornarem cap a Tokio. Trasllat cap a l’aeroport per tal d’embarcar en un vol de Qatar Airlines, en destinació Doha. Sortida a les 22:20 h. Nit a bord.
 
Dia 1 d’abril (Dilluns): DOHA – BARCELONA 
Sortida amb el vol de Doha a Barcelona a les 08:10 del matí. Arribada a les 14:15 a Barcelona. Fi del viatge. 

Preu per persona: 4.880€ + 480€ de taxes = 5.360€ 
Suplement hab. individual:  580 €

EL PREU INCLOU:

·         Bitllets d’avió Barcelona/Tokio/Barcelona

·         Taxes d’aeroport incloses.

·         Guia acompanyant durant tot el viatge

·         Circuit privat amb guies locals de parla castellana.

·         Totes les visites i excursions especificades a l’itinerari.

·         10 nits d’allotjament en habitació doble. Hotels de 4*.

·         Règim de PENSIÓ COMPLETA durant tot el viatge.

·         Bitllet amb el tren bala de Tokio a Hiroshima

·         Ferri d’Hiroshima a Miuajima i d’Hiroshima a Matsuyama.

·         Telefèric a Matsuyama i a Mont Komagatake

·         Creuer pel llac Ashi

·         Assegurança d’assistència durant el viatge (fins a 20.000 €) i cancel·lació fins a 4.500 €

·         Propines pels xofers i guies

 

EL PREU NO INCLOU:  Begudes i despeses de caràcter personal i qualsevol  altre servei no especificat.

 

Grup mínim 25 persones.

 

NOTA : preus subjectes a variació, per augment del canvi de divisa o de les taxes aèries, fins a 21 dies abans de la sortida.

 ENTRADES INCLOSES

o la Torre Metropolitana de Tokio,

o el Temple Itsukushima, 

o Castell - Temple budista Ishite Ji,  

o el Museu Memorial de la Pau,  

o Dago Onsen a Matsuyama, 

o els Jardins Ritsurin a Takamatsu, 

o el Pont de Naruto, 

o el Mausoleu d’ Okuno, 

o el Temple de Kongobuji  a  Mont  Koya, 

o el Temple Tadaiji a Nara, 

o el Santuari  Fushimi Inari, 

o el Temple de Kinkaku-ji  a Kioto, 

o el Castell de Matsumoto, 

o el Temple Zenko-Ji, 

o a la Ceremònia de Gomakuyo,

o el Parc dels monos de Jigokudani a Nagano, 

o a l’espectacle de Yumoni a Kusatsu, 

o el Temple Tashagu  

o Mausoleu Taiyuinayo a Nikko  


HOTEL PREVISTOS O SIMILARS:
o TOKIO: Hotel Sinagawa Prince 4* (3 nits)
o HIROSHIMA: Hotel Grand Prince 4*(1 nit)
o MATSUYAMA: Candeo Hotel 4* (1 nit)
o KOBE: Hotel Meriken Park Oriental 4*(1nit)
o NARA: Hotel Nikko Nara 4*  (1 nit)
o KIOTO: Hotel New Miyako 4* (1 nit)
o NAGANO: Hotel Metropolitan Nagano 4* (1 nit)
o IKAHO: Hotel Moriaki Ryokan 4* (1 nit)
 
 
 
Formulari de solicitud de reserva
GRAN VIATGE AL JAPÓ
 
Degut a la proximitat de la reserva et recomanem que et posis directament en contacte amb nosaltres mitjançant el nostre número d’atenció al client. 93 878 41 41. Així podrem donar una resposta més ràpida i informar-te de totes les condicions. Moltes gracies.
   
  
 
 
Dubtes del viatge?
Truca’ns al 93 872 48 88
Horaris comercials
De dilluns a divendres:
De 09:30h. a 13:30h. i de 16:30h a 20:30h.
Dissabtes: De 10:00h. a 13:30h.
 
 
Butlletí d'ofertes
Sigues el primer en conèixer les millors ofertes. Subscriu-te al nostre butlletí.
 
+ Vull subscriure´m al butlletí