Inici
   

CIRCUIT: NAVARRA AUTÈNTICA - SETMANA SANTA

4 dies
Per Setmana Santa Circuit a la Navarra autèntica, visitant Pamplona, Olite, Leyre, Elizondo, Zugarramurdi, Tudela ... i molt més. Que no li expliquin!!!
 
Sortides
Divendres, 19 d'abril 2019
 
  Reserva ara! 735 €
 

Descripció de la oferta

NAVARRA AUTÈNTICA
DEL 19 AL 22 D‘ABRIL  ( 4 DIES )
PENSIÓ COMPLETA DURANT TOT EL CIRCUIT
 
19 ABRIL.- BARCELONA- PAMPLONA / ZIZUR MAJOR
 
Sortida des de Manresa del punt indicat. I a les 07:00 hores cap a Lleida, Saragossa i arribada a Pamplona. Acomodació a l'hotel. DINAR en RESTAURANT del CASC VELL DE PAMPLONA. A la tarda farem una visita guiada d’aquest casc antic de Pamplona. Des de la balconada emmurallada del Redín, observarem la Conca sobre la qual s'assenta la ciutat i l'entrada del Camino de Santiago. Recorrerem els burgs medievals passant per les façanes de la catedral i la de l'Ajuntament. També visitarem la Plaça del Castell,  i coneixerem els llocs que freqüentava Ernest Hemingway. A més d'això, recorrerem també el recinte emmurallat de Pamplona, on se’ns explicarà la història defensiva que dugueren a terme durant els segles del Reyno de Navarra. A continuació, realitzarem el recorregut deL “encierro” guiat per Mikel, un autèntic i experimentat corredor, que ens contarà les seves sensacions i vivències durant la cursa, a més d'anècdotes i curiositats. Després tindrem temps lliure per "prendre pinxos", degustant l'anomenada "alta cuina en miniatura" en alguns dels millors bars del casc vell. A hora indicada retorn a l'hotel, SOPAR I ALLOTJAMENT.
 
20 ABRIL.- PAMPLONA / ZIZUR MAJOR - ZONA MITJANA DE NAVARRA (OLITE, JAVIER, LEYRE)
 
ESMORZAR BUFFET i sortida cap a la zona mitjana de Navarra. Els seus paisatges estan esquitxats de vinyes i camps de secà i a cada passa ens anem trobant fortaleses, palaus i castells que relaten la seva importància estratègica durant l'Edat Mitjana. Arribarem a Olite, localitat que manté la seva estructura de rues medievals, jalonades per casalots i palaus renaixentistes i barrocs. Visita al Castell - Palau Reial, antiga seu de la cort de Carles III el Noble, un dels castells medievals més luxosos i més ben conservats d'Europa. Abans de dinar visitarem un Celler típic del poble, en el qual ens explicaran la seva història i com elaboren els seus vins per acabar, justament, de poder fer-ne una degustació . DINAR en RESTAURANT de cuina típica de la zona. Després, ens aproparem al poble de Javier, on podrem admirar el Castell de Javier, bressol de Sant Francesc Xavier, patró de Navarra. La nostra guia ens explicarà la història del lloc on va néixer (1506) i va viure el Sant (exterior). A continuació anirem a conèixer el Monestir de Leyre, on una atmosfera de pau i serenitat convida al repòs de l'esperit, a la reflexió i a la pau interior, amb l'ajuda dels cants gregorians, que tindrem el privilegi d'escoltar, a més d'endinsar-nos en seva impressionant cripta romànica del segle XI. A hora indicada, retorn a l’hotel. SOPAR I ALLOTJAMENT
 
21 ABRIL.- PAMPLONA / ZIZUR MAJOR - VALLE DEL BAZTÁN 
(ELIZONDO, ZUGARRAMURDI, SEÑORÍO DE BERTIZ)
 
ESMORZAR BUFFET i sortida per realitzar una excursió de dia complet a la vall del Baztán, envoltat de suaus turons. La nostra primera parada serà per visitar Elizondo, el poble més important de la Vall, que ens sorprendrà amb les seves nombroses cases senyorials i palaus, que admirarem tot passejant pels carrerons tan estrets que té. A continuació, ens traslladarem a Zugarramurdi, el poble de les bruixes. Ens endinsarem en les famoses Coves de Zugarramurdi per admirar l'escenari dels aquelarres (reunions de bruixes). Abans de dinar, visitarem una autèntica formatgeria de la vall, on Ana Maria i el seu germà  ens  explicaran l’estil de vida i les tradicions de la vall; ens mostraran també a la seva granja i, ja a la formatgeria, com elaboren els formatges amb els quals han obtingut nombrosos premis internacionals, entre ells el de ser considerat setè millor formatge del món; finalment, podrem degustar-los . DINAR  en RESTAURANT típic de la vall, on tastarem un menú típic baztanès. De tornada a l'hotel, farem una interessant parada al Parc Natural del Señorío de Bertiz, on coneixerem el centre d'Interpretació de la Natura i farem una passejada pel Jardí Botànic, de principis del segle XX. 
A hora indicada retorn a l'hotel, SOPAR I ALLOTJAMENT.
 
 
22 ABRIL.- PAMPLONA / ZIZUR MAJOR - RIBERA DE NAVARRA (Bardenas reals) - TUDELA - ALFAJARÍN - BARCELONA
ESMORZAR BUFFET i sortida cap a la Ribera de Navarra, terra de sol i rica horta a la vora de l'Ebre, on la seva gent són de caràcter extravertit i alegre. La primera parada serà per gaudir dels sentits en l'incomparable paisatge desèrtic de les Bardenas Reales de Navarra. L'aigua desordenada i violenta dels dies de tempesta ha erosionat amb formes capricioses aquest espai. Contemplarem el joc de colors dels paisatges bardeners i coneixerem l'origen de la transhumància i la vida dels seus pastors. Arribada a a Tudela, una de les ciutats d'origen islàmic més importants d'Espanya i d'Europa. Farem una visita obligada a la "Mejana de Tudela", també anomenada la "horta VIP d'Espanya". Per a aquesta visita comptarem amb Tomàs, autèntic hortolà de Tudela, que ens obrirà les portes de la seva horta i ens explicarà les diverses verdures que conrea i els seus secrets. Finalment, farem una passejada guiada pel nucli històric de la ciutat, en el qual podrem admirar el monument més emblemàtic, la Catedral de Santa Maria, declarat Monument Nacional des de 1884. Continuació fins Alfajarín. DINAR DE COMIAT. A la tarda, continuació del viatge cap a Lleida i arribada a Barcelona.
 
 
 
PREU PER PERSONA EN HABITACIÓ DOBLE:   735 €
 
SUPLEMENT HABITACIÓ INDIVIDUAL:            195 €
 
COBERTURA DESPESES CANCEL•LACIÓ:            25 €
 
 
 
VISITES INCLOSES:
 
PAMPLONA, visita amb guia a la ciutat
OLITE, visita del Castell-Palau Reial
OLITE, visita a un Celler típica + degustació
LEYRE, visita al monestir
ELIZONDO, recorregut a peu
ZUGARRAMURDI, visita a les Coves de Zugarramurdi
ZUGARRAMURDI, visita a una formatgeria artesanal + degustació
SEÑORIO DE BERTIZ, visita al centre d'interpretació de natura i Jardí Botànic
BÁRDENAS REALES, recorregut panoràmic
TUDELA, visita a la Mejana de Tudela
TUDELA, recorregut de vianants pel seu centre històric
 
 
EL PREU INCLOU:
Autocar dotat de les últimes mesures de seguretat i confort
Guia acompanyant 
Hotel *** amb esmorzar buffet
PC en hotels i restaurants amb aigua i vi en dinars i sopars
Assegurança bàsica de viatge.
 
EL PREU NO INCLOU:
Res no especificat
Tot tipus d'extres
 
Formulari de solicitud de reserva
CIRCUIT: NAVARRA AUTÈNTICA - SETMANA SANTA
 
Degut a la proximitat de la reserva et recomanem que et posis directament en contacte amb nosaltres mitjançant el nostre número d’atenció al client. 93 878 41 41. Així podrem donar una resposta més ràpida i informar-te de totes les condicions. Moltes gracies.
   
  
 
 
Dubtes del viatge?
Truca’ns al 93 872 48 88
Horaris comercials
De dilluns a divendres:
De 09:30h. a 13:30h. i de 16:30h a 20:30h.
Dissabtes: De 10:00h. a 13:30h.
 
 
Butlletí d'ofertes
Sigues el primer en conèixer les millors ofertes. Subscriu-te al nostre butlletí.
 
+ Vull subscriure´m al butlletí