Tornar a la pàgina principal
   

CREUER FLUVIAL - LES PERLES DEL DANUBI

8 dies
Aprofiti aquesta oportunitat, Creuer Fluvial: Les Perles del Danubi veient Viena, Melk, Dürsntein, Bratislava, Budapest i molt més. Que no li expliquin!!!
 
Sortides
JULIOL 2019
 
  Reserva ara! 1540.00 €
 

Descripció de la oferta

Les perles del Danubi
Viena– Melk – Dürsntein – Bratislava-Kalocsa – Budapest – Esztergom – Viena.

Del 19 d'Agost al 26 d’ agost - 7 nits – 8 dies
(consultar altres dates).

Embarcarem en un creuer únic pel Danubi amb el que descobrirem els abundants tresors d'Àustria i Hongria. Admirarem els carrerons de Bratislava, que recorden a un poblet de conte de fades, així com la Puszta, que amaga el veritable esperit d'Hongria al cor de les seves immenses planes. Podrem visitar els Banys Gellert, que compten amb un ampli ventall de serveis de balneoteràpia; el museu Sisi, que es compara entre mite i realitat, i on fins i tot podrem contemplar molts objectes personals de l'emperadriu, així com els seus retrats més famosos.

Dia 19 de Juliol: BARCELONA - VIENA
Sortida en vol regular amb destinació Viena. Trasllat col·lectiu fins al vaixell per a deixar les maletes. Embarquem a les 18.00h. Presentació de la tripulació i còctel de benvinguda. Sopar a bord. Navegació nocturna cap a Melk.

Dia 20 de Juliol : MELK - DURNSTEIN Excursió opcional de l'Abadia de Melk, on es podrà descobrir la seva impressionant biblioteca. Navegació per la regió de Wachau, on ruïnes gòtiques s'alternen amb pintorescos pobles. Arribada a Durnstein. Passeig per aquesta encantadora població en companyia de l'animadora del vaixell. Retorn a bord al final de la tarda i continuació de la navegació cap a Bratislava.

Dia 21 de Juliol : BRATISLAVA - KALOCSA Excursió opcional "activa" (reserva obligatòria en l'agència de viatges, no es pot contractar a bord): passeig per la reserva natural de Devinska Kobyla, passant per Sandberg fins a les ruïnes del castell Devin. Excursió opcional "clàssica": visita de Bratislava , que encanta pels seus palaus barrocs i les seves agradables places. Tarda de navegació cap a Kalocsa. Dia

22 de Juliol : KALOCSA Excursió opcional de la Puzsta , enorme planícia que en segles enrere conformava l'oest salvatge d'Hongria. Allí s'assistirà a un espectacle eqüestre. Tarda de navegació cap a Budapest "la perla del Danubi", on s'arribarà a la nit.

23 de Juliol : BUDAPEST Excursió opcional "activa" (reserva obligatòria en l'agència de viatges, no es pot contractar a borod): visita de Budapest amb bicicleta. Un viatge en el cor de la història i la cultura hongaresa. Excursió opcional "clàssica": visita guiada de Budapest . A la tarda, temps lliure. OPCIONAL (fora del paquet d'excursions): excursió opcional al Balneari Gellert , que figuren entre els més prestigiosos de la ciutat. Al final de la visita, temps lliure per a nedar o relaxar-se. Nit opcional folklòrica a Budapest . Navegació nocturna cap a Esztergom.
 
24 de Juliol: BUDAPEST - ESZTERGOM Temps lliure en Esztergom, una de les ciutats més antigues d'Hongria, on destaca la seva Basílica, la més gran de Centreeuropa. Tarda de navegació cap a Viena. Nit de gala. Navegació nocturna.

25 de Juliol:
VIENA Excursió opcional "activa" (reserva obligatòria en l'agència de viatges, no es pot contractar a bord): Viena, estil de vida, música i cafè vienès . Visita de la Konzerthaus(2), famosa sala de concerts, seu de l'orquestra simfònica de Viena. Després, degustació d'un cafè vienès amb pastissos. Excursió opcional "clàssica": visita guiada de Viena i el Palau de Schönbrunn .
A la tarda, excursió opcional guiada de Hofburg , antiga residència dels Habsburg. A la nit, excursió opcional : concert de música vienesa (subjecte a disponibilitat).

26 de Juliol: VIENA –BARCELONA. Desdejuni a bord i desembarquem a les 9.00h. Trasllat col·lectiu fins a l'aeroport de Viena per sortir en vol regular destinació Barcelona.
Fi del viatge.

Preu per persona 1540 €
Suplement cabina individual 579 €

Inclou:
Vols Barcelona –Viena – Barcelona
Taxes d’ aeroport
Trasllats col·lectius aeroport – port – aeroport.
Creuer segons itinerari.
Pensió completa.
Cabines exteriors
Assegurança d’ assistència.
Taxes portuàries
Paquet excursions opcionals: 375.00 €
Paquet excursions opcionals actives: 307.00 €
Informació important : En cas de crescudes o decrescudes del riu o qualsevol altre esdeveniment de força major, el comandant pot veure's obligat a modificar el programa per motius de seguretat sense que això pugui prendre's com a motiu de reclamació. Els horaris de navegació són orientatius i poden sofrir variacions sense que això pugui prendre's com a motiu de reclamació. (2) La visita del Konzerthaus podrà ser substituïda per la visita del Musikverein, o de l'Òpera, en cas de representacions o de no disponibilitat. Neteja

No inclou:
Begudes al àpats.
Extres de caràcter personal.
Opcional: Programa d’ excursions actives i clàssiques.
Assegurança de anul·lació.
Formulari de solicitud de reserva
CREUER FLUVIAL - LES PERLES DEL DANUBI
 
Degut a la proximitat de la reserva et recomanem que et posis directament en contacte amb nosaltres mitjançant el nostre número d’atenció al client. 93 878 41 41. Així podrem donar una resposta més ràpida i informar-te de totes les condicions. Moltes gracies.
   
  
 
 
Dubtes del viatge?
Truca’ns al 93 872 48 88
Horaris comercials
De dilluns a divendres:
De 09:30h. a 13:30h. i de 16:30h a 20:30h.
Dissabtes: De 10:00h. a 13:30h.
 
 
Butlletí d'ofertes
Sigues el primer en conèixer les millors ofertes. Subscriu-te al nostre butlletí.
 
+ Vull subscriure´m al butlletí