Circuits externs

VIETNAM

11 Dies / 8 nits
Visitarem els principals punts importants del país. Hanoi , Halong , Hoian, Hue, Ho Chi Minh.

Sortida

Dimecres, 04 de maig 2022

Des de 1580.00 €
Descripció de la sortida

VIETNAM CLÀSSIC
Sortides els dimarts i els dissabtes. 

DIA 1
DIMARTS · VOL INTERNACIONAL

Presentació a l'aeroport 2:30 hores abans de la sortida aproximadament. Sortida en vol internacional amb destinació Hanoi. Nit a bord.

DIA 2
DIMECRES O DIUMENGE · HANOI

Arribada a l'aeroport de Hanoi on us estarà esperant la vostra guia de parla hispana. Trasllat a la ciutat on tindran una primera impressió de Hanoi i temps lliure fins a check-in a l'hotel segons disponibilitat. Temps lliure. Allotjament. Nit a Hanoi.


Excursió opcional:
L'HOA LU TAM COC

Per als clients que arribin a Hanoi en un vol d'hora al matí, podran fer l'excursió opcional a Hoa Lu – Tam Coc, una excursió de dia complet amb un dinar inclòs.
Recollida al matí, després de 2 hores i mitja per carretera descobrint paisatges insòlits, arribem a la província de Ninh Binh. Un cop allà, a Tam Coc, embarcarem en un petit pot de rems per recórrer un inoblidable paisatge on descobrirem els llogarets locals, espectaculars coves i interminables paisatges que quedaran gravats a la retina dels viatgers. A continuació, visitarem la pagoda de Bich Dong, a només 2 km de Tam Coc, lloc que va rebre l'apel·latiu de “La segona cova més bella del Vietnam” per un antic rei. Dinar a restaurant local. Després de dinar, ens traslladarem per carretera a Hoa Lu, l'antiga capital del Vietnam fins a l'any 1010, quan va ser traslladada a Thang Long-Hanoi, deixant com a record els temples als reis Dinh & Le. En acabar, tornada a Hanoi arribant al voltant de les 5 de la tarda.

DIA 3
VISITA D'HANOI 

Després d'esmorzar, comencem les visites de Hanoi. Actualment Hanoi és la capital del Vietnam, única ciutat asiàtica amb avingudes arbrades, arquitectura colonial francesa, llacs tranquils i temples orientals. El tour inclou el mausoleu de Ho Chi Minh, la casa de Ho Chi Minh sobre pilons, el Palau del Governador, la pagoda del pilar únic i la pagoda de Tran Quoc. Dinar a restaurant local.
Després de dinar, ens traslladem a la presó-museu Hoa Lo, més coneguda com “el Hilton” pels centenars de presidiaris americans que van estar empresonats del 54 al 73. Continuem amb el Temple de la Literatura, la primera universitat del país fundada a 1070, i visitant el llac Hoan Kiem o llac de l'Espasa Restituïda. Realitzem un passeig en xiclet pel Barri Antic de Hanoi també conegut com el barri dels 36 carrers que cada vegada era conegut per artesans i tallers d'una professió particular. Tornada a l'hotel i allotjament a Hanoi. Nit a Hanoi.

DIA 4
HANOI > LAN HA/ HALONG 

Després d'esmorzar, trobo amb la guia al vestíbul de l'hotel. Sortida per carretera cap a la Badia de Halong, declarada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO, en un trajecte a través de les riques terres agrícoles del delta del riu Roig i el paisatge de camps d´arròs, búfals d´aigua, exemple de la vida rural i tradicional del Vietnam. Arribada a Halong i embarcament a bord d'una embarcació a vaixell. Dinar a bord. Després de dinar, continuarem navegant i descobrint les nombroses illes de la Badia. Sopar i allotjament a bord.
Nota: Depèn de cada vaixell, realitzaran els diferents itineraris i l'itinerari del creuer està subjecte a canvis sense avisoineraris previ i l'itinerari del creuer està subjecte a canvis sense previ avís.

DIA 5
LAN HA / HALONG > HANOI > DANANG > HOI AN

Els matiners podran participar en la demostració de Tai-txi al pont superior. Se servirà després l'esmorzar lleuger i més tard, un esplèndid brunch i tot continuant amb la navegació a través de la miríada d'illes i illots i visitant els més importants.
Sobre les 10h30-11h00 desembarcarem i iniciarem el camí de tornada a l'aeroport de Hanoi per agafar el vol a Danang. En arribar a Danang, trasllat directe fins a Hoi An, i allotjament a Hoi An. Nit a Hoi An.

DIA 6
HOI AN 

Després d'esmorzar, comença la visita de la ciutat de Hoi An, un important port comercial d'Àsia als segles XVII i XVIII, l'arquitectura i relaxat estil de vida dels quals ha canviat poc en els darrers anys. Passeig pel centre de la ciutat antiga per visitar les tradicionals llars dels comerciants, el Pont japonès, de més de 400 anys d'antiguitat, el temple xinès Phuc Kien, una casa antiga d'arquitectura tradicional i el Museu d'història de la ciutat “ Sa Huynh”. Dinar a restaurant local. Tarda lliure per gaudir de la platja, passejar pel colorit mercat del centre o fer compres. Allotjament. Nit a Hoi An.

DIA 7
HOI AN > HUE 

Esmorzar a l'hotel. A continuació, trasllat per carretera a Hue, l'antiga capital imperial vietnamita, a través del pas de Hai Van (oceà de núvols) i la pintoresca platja de Lang Co on farem una parada per fer fotos. Pel camí, visitem el museu de Cham. En arribar, dinar en restaurant local. A la tarda, vam veure el mausoleu de l'emperador Minh Mang i de l'emperador Khai Dinh. Arribada a l'hotel i allotjament. Nit a Hue.

DIA 8
HUE > HO CHI MINH

Després d'esmorzar, passeig amb vaixell pel romàntic Riu dels Perfums, i visita de la pagoda Thien Mu. Aleshores, visitarem la Ciutadella Imperial, des d'on la Dinastia Nguyen va governar entre 1802 i 1945 i el seu Museu Reial. Dinar a restaurant local. A l'hora indicada, trasllat a l'aeroport per agafar el vol cap a Ho Chi Minh. En arribar, recepció i trasllat a l'hotel. Allotjament. Nit a Ho Chi Minh.

DIA 9
HO CHI MINH > MEKONG DELTA > HO CHI MINH 

Esmorzar a l'hotel. Sortida cap a l'espectacular Delta del Mekong. El delta és a unes dues hores per carretera dels bulliciosos i animats carrers de Ho Chi Minh.
En arribar, agafarem un vaixell que ens portarà a través dels estrets canals, envoltats d'una vegetació densa fins al cor del Delta. És un món completament diferent on la vida es desenvolupa al voltant del riu. Al llarg del dia, podran degustar molts d'aquests productes locals, com ara fruites exòtiques i autòctones cultivades als horts del Delta, els caramels de coco, elaborat a fàbriques familiars. Tornarem a la riba fent un passeig amb un tipus de vehicle típic a la zona i posteriorment prenent una embarcació a rem, a través dels canals densos en vegetació. Dinar a un restaurant local.
Tornada a Ho Chi Minh. Continuem amb la visita panoràmica de la ciutat de Ho Chi Minh. Parada i visita del Palau de la Reunificació (des de fora), la catedral de Notre Dame i l'antiga Oficina Central de Correus. Allotjament. Nit a Ho Chi Minh.

DIA 10
HO CHI MINH > SORTIDA 

Esmorzar. Dia lliure fins a l'hora prevista, trasllat a l'aeroport (SENSE GUIA) per agafar el vol de sortida.
Excursió opcional:
Mig dia a Cu Chi (SENSE esmorzar)
Trasllat per visitar els túnels de Cu Chi, situats a 70 quilòmetres al nord-oest de Ciutat Ho Chi Minh (una hora i mitja amb cotxe), creats des del 1948 pels Viet Minh per combatre els francesos. Aquesta és una ciutat subterrània, amb sales d´estar, cuina, magatzems, armeries, hospitals, centres de comandament. Durant la Guerra contra els Estats Units, tota la zona de Cu Chi va ser declarada un dels camps de batalla i va ser fortament bombardejada. Tornada a Saigon després de 4 hores de visita. A l'hora acordada trasllat a l'aeroport per agafar el vol de sortida.

DIA 11
ARRIBADA

Arribada a ciutat origen. Fi dels nostres serveis.


EL PREU INCLOU: 

-Vol internacional a classe turista.
-Vols domèstics a classe turista.
-Allotjaments als hotels seleccionats o similars.
-Règim segons programa.
-Guies locals de parla hispana 
-Totes les visites indicades a l'itinerari amb les entrades incloses.
-Passejades amb vaixell incloses a l'itinerari.
-Assegurança bàsica d'inclusió.
-Taxes d'aeroport

Dubtes del viatge?

Truca’ns al 93 872 48 88


De dilluns a dijous:
De 09:30h a 13:00h i de 17:00h a 20:00h
Divendres:
De 09:30 a 13:00h i de 17:00h a 19:30h
Dissabtes: De 10:00h. a 13:00h.

Butlletí d'ofertes

Sigues el primer en conèixer les millors ofertes. Subscriu-te al nostre butlletí.

Viatges Masanes 2014 | Carrer Born, 6 08241 Manresa · T 938 724 888 · manresa@viatgesmasanes.com