Expedicions / Viatges Especials

ALBÀNIA I TRESORS DE MONTENEGRO

8 Dies / 7 Nits
Circuit amb guia acompanyant, vol directe des de Barcelona i excursions incloses. Pensió completa. 

Sortida

Dimarts, 15 d'agost 2023

Des de 1360.00 €
Descripció de la sortida

ALBÀNIA I TRESORS DE MONTENEGRO
DEL 15 AL 22 D'AGOST
8 DIES / 7 NITS

KOTOR, BUDVA, SHKODER, KRUJE, TIRANA, GJIROSKASTER, BUTRINT, SARANDA, HIMARE, BERAT, PODGORICA

Dia 1.- C. Origen - Podgorica - Kotor - Budva (mp)
Sortida amb vol especial cap a la capital de Montenegro. Arribada a l'aeroport, assistència i trasllat amb autocar cap a Kotor. Visita a peu d'aquesta fascinant ciutat emmurallada situada davant del fiord. Posteriorment, ens desplaçarem en una curta etapa cap a Buvda. Visita de la ciutat emmurallada amb els seus carrers de marbre i muralles venecianes. Sopar i allotjament a la regió de Budva/Bar.

Dia 2.- Budva – Shkoder – Kruje – Tirana (pc)
Esmorzar i sortida cap al sud. Després del pas de la frontera amb Albània, seguirem entre bells paísatges fins a arribar a Shkoder. Temps lliure per fer una passejada per aquesta agradable ciutat, el centre catòlic més gran d'Albània i dominada per la fortalesa de Rozafa i els Alps Dinàrics. Posteriorment arribarem a la ciutat medieval de Kruje, primera capital del país de les àligues. Enfilada a la muntanya ens recorda al niu d'un rapinyaire i on sobreviu al nucli antic el seu basar otomà. Dinar. Tot seguit, sortida cap a Tirana. Arribada, sopar i allotjament.

Dia 3.- Tirana - Gjiroskaster (pc)
Esmorzar. Visita de la capital albanesa on coneixerem les seves avingudes, grans places com la de Skenderbey, centre neuràlgic de la ciutat on s'ubiquen els llocs de més interès com l'Òpera, la mesquita d'Ethen Bey. Visita d'un dels seus populars búnquers subterranis construïts durant el règim d'Enver Hoxha a l'època comunista que va durar més de 45 anys. Dinar. Posteriorment, eixida cap a l'interior del país. Arribada a Gjirokaster, ciutat-museu situada en una àmplia vall envoltada de petits pobles que amaguen esglésies bizantines. Temps lliure. Sopar i allotjament.

Dia 4.- Gjirokaster - Ull Blau - Butrinto - Saranda (pc)

Esmorzar. Visita a peu del nucli antic de Gjirokaster, declarada Patrimoni Mundial per la Unesco amb les seves cases-torre de l'època otomana (kules) i la seva gran fortalesa coronant la ciutat des d'on obtindrem magnífiques vistes sobre la vall del Drin. Dinar. Posteriorment, sortida cap a la deu de l'Ull Blau on la seva font carstica emana aigües d'un preciós color turquesa i que vist de lluny ens recorda l'iris d'un ull. Seguirem la nostra ruta fins arribar a Butrinto, molt a prop de Grècia. Visita del recinte arqueològic d'origen grec declarat Patrimoni de la Humanitat per la Unesco. Alberga importants testimonis del pas per la zona de grecs, romans, bizantins i venecians com el temple d'Esculapi (déu de la medicina), la torre veneciana, les restes de l'àgora, un petit museu al castell i la gran estrella del recinte: el teatre romà. Sopar i allotjament a la regió de Saranda.

Dia 5.-Saranda- Excursió opcional a Corfú (pc)

Esmorzar. Dia lliure per descansar a la regió de Saranda, coneguda com la Riviera albanesa i el centre turístic més gran del sud d'Albània. Dinar. Possibilitat de realitzar una excursió opcional (P+) de dia complet a l'illa grega de Corfú, banyada per les aigües del mar Jònic i situada davant de Saranda a una curta distància amb vaixell. Visita de la ciutat amb els seus edificis d'estil venecià i el pintoresc centre històric de carrers estrets pavimentats en marbre, terrasses al mar, barris típics plens de vida i sabor i l'antiga fortalesa emmurallada. Sopar i allotjament a la regió de Saranda.

Dia 6.- Saranda- Himare- Berat (pc)

Esmorzar i sortida cap a Himare, antic poble penjat d'un vessant amb un petit laberint de cases en ruïnes, encara que encara algunes es mantenen habitades que mereix una visita pel seu insòlit ambient i frescos desgastats. Arribada a Berat, dinar i visita de la ciutat de les mil finestres a rialla del riu Osum. La ciutat et captivara a cada pas que donis pels seus barris típics de Mangalem, Gorica i Kalaja amb carrers empedrats, antigues mesquites i esglésies, comerços i la ciutadella de Kara, a dalt de Berat amb el seu laberint de carrers estrets i cases blanques que a la nit afegeix un toc màgic per la seva il·luminació. Sopar i allotjament.

Dia 7.- Berat - monestir d'Ardenica - Podgorica (pc)

Esmorzar i sortida cap a Ardenica per visitar el seu fascinant monestir amb magnífics frescos construït al segle XIII sobre les ruïnes d'un antic temple pagà per celebrar la victòria a Berat dels bizantins sobre els angevins que ocupaven la regió. Dinar. Continuem la nostra ruta cap a Montenegro. Arribada a Podgorica. Sopar i allotjament a la regió.

Dia 8.- Podgorica - Ciutat d'origen
Esmorzar Trasllat a l'aeroport i sortida en vol de tornada. Arribada, fi del viatge i dels nostres serveis.

EL PREU INCLOU:

  • Passatges aeris en vols especials.
  • Trasllats aeroport-hotel-aeroport.
  • Allotjament en hotels previstos o similars categoria 4*, habitacions dobles amb bany/dutxa.
  • Règim de pensió completa segons s'indica a l'itinerari (sense begudes).
  • Transport amb autocar climatitzat segons ruta indicada.
  • Guia acompanyant durant el circuit.
  • Visites guiades de Kotor, Budva, Tiranda, Gjirokaster, Butrint i Berat.
  • Entrades: nucli antic de Kotor i Budva, d'un búnquer atòmic a Tirana, castell de Gjirokaster, parc Blu Eye, recinte arqueològic de Butrinto, castell de Berat i monestir d'Ardenica.
  • Assegurança de viatge Mapfre Assistència.

EL PREU NO INCLOU:
  • Cap visita o excursió esmentada com a opcional o facultativa.
  • Propines, begudes, ni extres en hotels, etc.
  • Entrades excepte les expressament esmentades com a incloses.
  • Serveis no indicats al programa.
PREU PER PERSONA EN HABITACIÓ DOBLE: Des de 1.360 €

Consulti'ns més detalls.

Dubtes del viatge?

Truca’ns al 93 872 48 88


De dilluns a dijous:
De 09:30h a 13:00h i de 17:00h a 20:00h
Divendres:
De 09:30 a 13:00h i de 17:00h a 19:30h
Dissabtes: De 10:00h. a 13:00h.

Butlletí d'ofertes

Sigues el primer en conèixer les millors ofertes. Subscriu-te al nostre butlletí.

Viatges Masanes 2014 | Carrer Born, 6 08241 Manresa · T 938 724 888 · manresa@viatgesmasanes.com