Oferta destacada

CIUTATS IMPERIALS DEL MARROC

8 DIES / 7 NITS
Circuit amb guia acompanyant. Visites incloses. 

Sortida

De juliol a desembre de 2023

Des de 585.00 €
Descripció de la sortida

CIUTATS IMPERIALS DEL MARROC
8 DIES / 7 NITS

Casablanca, Rabat, Tanger, Chaouen, Meknes, Fes, Marràqueix.

Dia 1.- Ciutat d'origen-Casablanca (mitja pensió)

Presentació a l'aeroport per sortir en vol amb destinació al Marroc. Arribada a Casablanca. Assistència i trasllat a l'hotel. Sopar i allotjament.

Dia 2.- Casablanca-Rabat-Tànger (347 Kms.)  (mitja pensió)
Esmorzar. Visita panoràmica de la ciutat: Boulevard de la Corniche, passeig marítim i després la carretera de la costa per on s'arriba a Anfa, per acabar a l'exterior de la gran mesquita de Hassan II (opcionalment se'n podrà visitar l'interior) . Sortida cap a la ciutat imperial de Rabat, capital del Regne del Marroc des de 1912. La visita comença pel Palau Reial "Donar el Makhzen", que alberga la mesquita d'"Homes de Fes". Visita de la Kasbah dels Oudaias. Temps lliure per dinar (no inclòs). Continuació fins arribar a Tànger. Sopar i allotjament a l'hotel.

Dia 3.- Tànger-Xaouen-Meknes-Fes (385 Kms.)  (mitja pensió)
Esmorzar. Visita de la medina i sortida cap a les muntanyes del Rif, on hi ha la bonica i famosa ciutat de Xaouen. Breu parada a aquesta població de cases blanques amb portes de color d'un fort blau cobalt. Temps lliure per dinar (no inclòs) i sortida cap a la ciutat imperial de Meknes. Els seus primers habitants van ser els "meknasíes", una tribu berber que es va assentar al s. X i que va donar nom a la ciutat. Visita de la ciutat de Mulay Ismail, que al s. XVII va establir aquí la capital del Marroc creant les muralles i les seves magnífiques portes. Visita de la ciutat, començant per les muralles i les portes com Bab Manssur i l'estany d'Aghal, amb una superfície de quatre hectàrees. Sortida cap a la ciutat imperial de Fes. Sopar i allotjament a l'hotel.

Dia 4.- Fes (pensió completa)
Esmorzar a l'hotel. Sortida i visita per conèixer Fes. Visita de les portes daurades del Palau Reial construïdes pels mestres de bronze. Visitarem l'antiga medina amb la Medersa de Bou Anania, la font Nejjarine, una de les més belles de la medina, la mesquita Karaouine, que alberga un dels principals centres culturals de l'Islam i és la seu de la Universitat de Fes i el mausoleu de Mulay Idriss. Ens aturarem al famós barri dels adobers, únic al món. Temps per dinar i tarda lliure. Sopar i allotjament a l'hotel.

Dia 5.- Fes-Ifranne-Beni Mellal-Marràqueix (515 Kms.)  (mitja pensió)
Esmorzar a l'hotel. Sortida travessant les suaus muntanyes del medi Atles cap a la pintoresca Ifrane, amb les seves punxegudes teulades de pissarra. Sortida cap a la ciutat de Beni Mellal. Temps lliure per dinar (no inclòs). Continuació a les fèrtils valls de Marràqueix. Sopar i allotjament a l'hotel.

Dia 6.- Marràqueix  (mitja pensió)
Esmorzar a l'hotel. Visita de la ciutat que comença pels jardins de la Menara, parc de 14 hectàrees al centre del qual es troba un immens estany del segle XII i el majestuós minaret de la Koutoubia, torre bessona de la Giralda de Sevilla. Continuació al palau Badia, exemple de l'edat mitjana musulmana on destaca la sala d'ambaixadors amb el sostre en forma de vaixell invertit. La visita acaba en un lloc màgic: la plaça de Jemaa el Fna (assemblea del poble), declarada patrimoni de la Humanitat. Dinar (no inclòs) i tarda lliure. Sopar i allotjament a l'hotel.

Dia 7.- Marràqueix  (mitja pensió)
Esmorzar i dia lliure. Situada al centre del país, Marràqueix és la més important de les ciutats imperials. Podran fer diferents excursions facultatives com la Vall d'Ourika o Essaouira. A la nit, Marràqueix és màgica: sumptuosos restaurants, modernes discoteques i, és clar, l'etern espectacle de "La Cursa de la Pòlvora" al restaurant Chez Ali. Sopar i allotjament a l'hotel.

Dia 8.- Marràqueix-Ciutat d'origen
Esmorzar a l'hotel. A l'hora indicada trasllat a l'aeroport de Marràqueix, per agafar el vol de tornada a la ciutat d'origen.

EL PREU INCLOU

  • Passatges aeris en vols de línia regular, classe turista.
  • Trasllats aeroport-hotel-aeroport.
  • Allotjament i esmorzar en hotels de categoria escollida, habitacions dobles amb bany o dutxa.
  • 8 dinars (7 sopars i 1 dinar a Fes, sense begudes).
  • Circuit amb autocar o minibús climatitzat, segons ruta indicada.
  • Guia acompanyant de parla hispana.
  • Les visites previstes al programa.
  • Guies locals a Casablanca, Rabat, Tànger, Meknes, Fes i Marràqueix.
  • L'entrada als llocs següents: Fes: medersa, Marràqueix: Palau Badia.
  • Assegurança de viatge bàsica.

EL PREU NO INCLOU
  • Visites, entrades a museus o monuments (excepte als llocs indicats).
  • Begudes, propines i extres a l'hotel.
  • Serveis no indicats al programa.
PREU: Des de 585 € per persona en habitació doble. 

Consulti'ns més detalls. 

Dubtes del viatge?

Truca’ns al 93 872 48 88


De dilluns a dijous:
De 09:30h a 13:00h i de 17:00h a 20:00h
Divendres:
De 09:30 a 13:00h i de 17:00h a 19:30h
Dissabtes: De 10:00h. a 13:00h.

Butlletí d'ofertes

Sigues el primer en conèixer les millors ofertes. Subscriu-te al nostre butlletí.

Viatges Masanes 2014 | Carrer Born, 6 08241 Manresa · T 938 724 888 · manresa@viatgesmasanes.com