Ofertes destacades

LÍBAN - LA PERLA D'ORIENT

7 Dies / 6 Nits
Descobrirem un petit país de l'oest d'Àsia amb una rica història i plena de relíquies d'antigues civilitzacions i imperis.

Sortida

Dijous, 27 d'octubre 2022

1950.00 €
Descripció de la sortida

LÍBAN -  LA PERLA D'ORIENT
DEL 27 D'OCTUBRE AL 2 DE NOVEMBRE (7 DIES / 6 NITS)

DIJOUS 27 D’OCTUBRE. MANRESA – BARCELONA – BEIRUT


Sortida amb autocar des de Manresa destinació aeroport de BARCELONA. Tràmits d’embarcament i sortida  en vol via ciutat europea destinació BEIRUT. Arribada i trasllat fins a l’hotel reservat. Allotjament.

DIVENDRES 28 D’OCTUBRE. BEIRUT – BEITEDDINE – BEIRUT
Desdejuni a l’hotel. Sortirem amb el nostre autocar tot vorejant el passeig marítim anomenat CORNICHE, al districte central de Beirut, ple de palmeres i amb vistes al Mediterrani i als cims del Mont Líban, fins a la zona de la RAOUCHE, on es troben les emblemàtiques roques PIGEON ROCKS famoses pels seus coloms. Parada per contemplar el paisatge i fer fotografies.

Seguirem gaudint de la ciutat amb una visita panoràmica de la capital del Líban i perla d’Orient. Arribarem al centre i farem visita peatonal pels carrers de nova construcció amb els edificis de maó, cafeteries i comerços que donen vida a la ciutat. També podrem veure les RUÏNES ROMANES a l’aire lliure i visitar el MUSEU NACIONAL el qual acull alguns dels millors tresors recuperats al Líban. Un d’ells és el sarcòfag d’Ahiram, el rei fenici de Biblos, el qual posseeix l’inscripció fenícia més antiga descoberta fins ara i que es remonta al segle XII aC.

Dinar. A la tarda, continuarem cap al sud per la carretera de la costa fins a les muntanyes SHOUF i després cap a DEIR EL QAMAR, a 40 quilòmetres al sud de Beirut, tot gaudint d’un bonic i verd paissatge. Deir El Qamar és un poble de cases blanques amb teulades de teules vermelles construït a la pronunciada pendent de la muntanya. Va ser residència dels governadors del Líban entre els segles XVI i XIX. El recorregut continua cap a BEITEDDINE des d’on visitarem el palau el qual va ser construït per l’emir Bechir II (1788 – 1840) i que avui serveix com a palau d’estiu dels presidents libanesos des de 1943.

Retorn a Beirut. Sopar i allotjament a l’hotel.

DISSABTE 29 D’OCTUBRE. BEIRUT – TYRE – SAIDA – BEIRUT
Desdejuni a l’hotel.
Sortirem de Beirut direcció al sud del Líban per la carretera costanera. Visitarem TYRE, un dels jaciments romans més grans de la regió, Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Fou construïda durant l’època fenícia en una petita illa rocosa propera a la costa. Va arribar a ser la segona ciutat més gran de Fenícia. Assetjada tant per Nabucodonosor com per Alexandre Magne, va ser aquest últim el que va construir una gran calçada des de la costa fins a l’illa. Després del període hel·lenístic, els romans hi van construir sobre les antigues ruïnes una gran ciutat amb una necròpolis, un enorme hipòdrom i un arc de triomf. Dinar en ruta.

A la tarda, visitarem SAIDA i el seu castell marí que data de l’època dels croats, i passejarem per l’antic soc  cobert que data del segle XV, període de Mamluk. Visitarem el Museu del Sabó on aprendrem els mètodes de fabricació de sabó; el Palau Debbane, gran mansió d’estil àrab-otomà, i el caravanserai “Khan El Franj”.

Retorn a Beirut. Sopar i allotjament a l’hotel.

DIUMENGE 30 D’OCTUBRE. BEIRUT – JEITA – BYBLOS – HARISSA – BEIRUT

Desdejuni a l’hotel.
Excursió al nord del Líban. Començarem per JEITA i les seves espectaculars grutes, a 20 quilòmetres de Beirut. La Gruta superior que es pot visitar a peu, una verdadera catedral d’estalagmites i estalactites que va tardar anys a desenvolupar-se; la Gruta inferior es pot visitar en una petita embarcació.

Seguirem destinació BYBLOS, una de les ciutats més antigues del món, amb una antiguitat aproximada d’uns 7000 anys. Per ella han passat diferents civilitzacions que fan que sigui considerada con un dels monuments arqueològics més rics d’Orient Mitjà.  Byblos fou la capital comercial i religiosa de la costa fenícia, va donar nom a la Bíblia i s’hi va inventar el primer alfabet lineal, el precursor del que utilitzem avui en dia. El recorregut comença amb una visita a la catedral de St.John-Marcus, el Castell amb ruïnes fenícies, romanes i bizantines, el soc on tindrem temps lliure, i l’antic port. Dinar en ruta.

A la tarda, visitarem HARISSA, amb vistes a la magnífica badia de Jounieh, és lloc de culte per a molts cristians. Hi trobarem el famós santuari de la Santíssima Verge Maria “Nostra Senyora del Líban” i l’estàtua de bronze dedicada a ella que es troba a sobre d’una columna al voltant de la qual serpenteja una escala de cargol que porta al capdamunt.

Retorn a Beirut. Sopar i allotjament a l’hotel.

DILLUNS 31 D’OCTUBRE. BEIRUT – BCHARRE – CEDARS – MONESTIR SANT ANTONI (QOZHAYA) – BEIRUT

Desdejuni a l’hotel.
Ens dirigirem cap al nord direcció les muntanyes de BCHARRE i el famós MUSEU KHALIL GIBRAN, dedicat a l’escriptor, filòsof i artista libanès Khalil Gibran. El museu era una antiga caverna on molts ermitans van buscar refugi al segle VII. Fundat l’any 1935, el museu posseeix 440 pintures i dibuixos originals de Gibran així com la seva tomba. També hi podem trobar els seus mobles i les pertinències de l’estudi on vivia a Nova York i els seus manuscrits. Dinar en ruta.

Continuarem cap al BOSC DELS CEDRES DEL LÌBAN, situat a 2000 metres sobre el nivell del mar. Allà trobem arbres d’entre 1000 i 2000 anys d’edat. I acabarem el dia visitant el MONESTIR DE SANT ANTONI a QOZHAYA, un dels monestirs més antics de la vall de Qozhaya. Format per vàries ermites i probablement al segle XII dC, va ser la seu del Patriarca maronita. L’any 1584, s’hi va instal·lar la primera impremta d’Orient Mitjà. 

L’any 1708 va passar a mans de l’ordre Maronita Libanesa i fins avui que és un dels monestirs més rics de l’ordre.
Retorn a Beirut. Sopar i allotjament a l’hotel.

DIMARTS 1 DE NOVEMBRE. BEIRUT – BAALBEK – ANJAR – KSARA (ZAHLE) - BEIRUT

Desdejuni a l’hotel.
Avui visitarem BAALBEK, ciutat on destaquen els temples romans més grans i ben conservats de BACO i JÚPITER. Al gran temple de Júpiter, sis de les cinquanta-quatre columnes gegants que originàriament rodejaven el santuari, sobreviuen avui. El temple té un impressionant podi i un pati rectangular on s’hi feien sacrificis.

En aquesta ciutat trobem pedres de més de 1000 tones perfectament tallades i acoblades que encara avui és inexplicable saber com van poder portar-se fins aquí sense l’ajuda dels avenços tecnològics actuals.

Seguirem cap al sud-est direcció ANJAR, l’única ciutat omeia descoberta al Líban. Aquí veurem les seves ruïnes on trobarem les restes de dos palaus, el soc dos hammam, una mesquita. Ubicada a l’antiga ruta que uneix Bekaa amb Damasc, Anjar es va construir a l’antiga ciutat de Gerrha i va ser fundada pels àrabs. És única per ser exemple històric d’un potent centre comercial, i és un dels pocs vestigis de l’era Umayyad, la primera dinastia hereditària de l’Islam. Dinar en ruta.

Continuarem cap a ZAHLE on visitarem la BODEGA KSARA, la més antiga del país, fundada l’any 1857 per sacerdots jesuïtes francesos, i les seves coves subterrànies que daten de l’època romana. Ksara cultiva 348 hectàrees de vinya a la vall de Bekaa, sense utilitzar herbicides químics. Degustarem el vi del productor més gran del país. Retorn a Beirut. Sopar i allotjament a l’hotel.

DIMECRES 2 DE NOVEMBRE. BEIRUT – BARCELONA – MANRESA

Desdejuni a l’hotel. Trasllat a l’aeroport de Beirut per agafar el vol via ciutat europea que ens portarà fins a Barcelona. Continuació del viatge amb autocar fins a Manresa.

FI DEL VIATGE.

  • PREU PER PERSONA EN HABITACIÓ DOBLE:  1950 €
  • SUPLEMET HABITACIÓ INDIVIDUAL:   250 €
  • ASSEGURANÇA ANUL·LACIÓ (OPCIONAL):  57 € 

EL PREU INCLOU:

  • Bitllet d’avió Barcelona – Beirut – Barcelona.
  • Taxes aeroport.
  • Trasllats aeroport – hotel – aeroport a Beirut.
  • 6 nits a Beirut en habitació doble.
  • Allotjament en hotel categoria 4*.
  • 6 esmorzars, 5 dinars i 5 sopars.
  • Guia local de parla hispana i autocar durant tot el circuit.
  • Visites  especificades en l’itinerari.
  • Ampolla d’aigua durant les excursions.                                                  
  • Acompanyant de l’agència durant tot el viatge.
  • Assegurança de viatge.

EL PREU NO INCLOU:
  • Despeses personals.
  • Begudes als àpats.
  • Propines.

Sortida amb guia acompanyant de l’agència amb un mínim de 10 persones

Dubtes del viatge?

Truca’ns al 93 872 48 88


De dilluns a dijous:
De 09:30h a 13:00h i de 17:00h a 20:00h
Divendres:
De 09:30 a 13:00h i de 17:00h a 19:30h
Dissabtes: De 10:00h. a 13:00h.

Butlletí d'ofertes

Sigues el primer en conèixer les millors ofertes. Subscriu-te al nostre butlletí.

Viatges Masanes 2014 | Carrer Born, 6 08241 Manresa · T 938 724 888 · manresa@viatgesmasanes.com