Circuits externs

...
BULGÀRIA

Dimarts, 06 d'agost 2024

Gresol cultural amb influències gregues, eslaves, otomanes iperses, i posseeix una rica tradició dedanses, música, vestits i artesania. Circuit amb guia, pensió completa, i sortida des de Manresa.

...
LANZAROTE - CIRCUIT

Diumenge, 15 de setembre 2024

Paisatges volcànics, jardins de cactuss, i platges de sorra fosca. Visites incloses per conèixer a fons la joia de les Illes Canàries. Pensió completa.

...
CROÀCIA

Dimecres, 26 de juny 2024

Descobreix ciutats medievals com Dubrovnik, passeja per les impressionants cascades de Plitvice i gaudeix de les platges de la costa adriàtica.Sortida des de Manresa i pensió completa.

...
PORTUGAL

Dissabte, 28 de setembre 2024

Amb una rica història, cultura vibrant i deliciosa gastronomia, aquesta experiència et revelarà la veritable ànima portuguesa. Sortida des de Manresa i pensió completa.

...
TURQUIA

De març a novembre de 2024

Des de les meravelles d'Istanbul fins als paisatges màgics de Capadòcia, descobreix l'hospitalitat turca, la deliciosa cuina i la fascinant fusió de tradició i modernitat.

...
MARRÀQUEIX I EL DESERT DEL SÀHARA

De març a octubre de 2024

De la vibració de la plaça Jemaa el-Fna als silencis del Sahara, amb una nit al desert dormint en jaima.Gaudeix de la cultura, la gastronomia i l'hospitalitat marroquina.

...
SUÏSSA EN TRENS ALPINS

Dimarts, 13 d'agost 2024

Des de les cims nevats dels Alps fins als llacs turquesa, viatja amb comoditat i estil a través d'increïbles paisatges. Amb visites a pobles alpins, pensió completa, i sortida des de Manresa.

...
GALÍCIA - RIES BAIXES Feria do Marisco O'Grove

Divendres, 04 d'octubre 2024

Gaudeix de paisatges costaners espectaculars, ciutats encantadores i la famosa Feria do Marisco a O'Grove, amb gran varietat de delícies culinàries. Pensió completa i sortida des de Manresa.

...
GRAN CIRCUIT ÀUSTRIA

Dijous, 15 d'agost 2024

Impressionants paisatges alpins, luxosos palaus, Viena i les seves meravelles arquitectòniques, pobles medievals, museus...Pensió complata i sortida des de Manresa.

...
ROMA I TOSCANA I TREN CINQUE TERRE

Dilluns, 17 de juny 2024

Des de les antiguitats romanes fins als vinyes de la Toscana i les pintoresques platges de les Cinque Terre, experimenta la riquesa cultural i els paisatges impressionants d'Itàlia.Pensió completa i sortida des de Manresa.

...
ARGENTINA I PATAGÒNIA

Dimarts, 08 d'octubre 2024

Des de l'energia vibrant de Buenos Aires fins als glaceres impressionants de la Patagònia, viatja a través d'aquesta terra d'aventura i diversitat. Sortida des de Manresa, pensió completa.

...
MADEIRA

Dimarts, 27 d'agost 2024

Explora els paisatges exuberants, els penya-segats impressionants i els jardins botànics exòtics. Viatja a través d'aquesta joia de l'Atlàntic.Sortida des de Manresa i pensió completa.

...
GRAN TOUR DE LONDRES

Dimarts, 17 de setembre 2024

Una experiència inoblidable a la capital britànica. Descobreix la rica escena cultural, la magestuositat de la ciutat, mercats animats, edificis històrics... i molt més!Sortida des de Manresa amb pensió completa.

...
JAPÓ, Colors de tardor

Dilluns, 14 d'octubre 2024

Contempla els colors vius dels arbres de tardor als jardins i temples, experimenta la cultura japonesa tradicional, les immenses ciutats japoneses que no descansen i la deliciosa gastronomia. Sortida des de Manresa, pensió completa. 

...
POLÒNIA, DEL BÀLTIC ALS CARPATS

Dimecres, 14 d'agost 2024

Explora les ciutats històriques de Cracòvia i Varsòvia, amb el seu ric patrimoni cultural. Visita castells medievals, boscos encantadors i llocs emblemàtics com Auschwitz. Gaudeix de la gastronomia local i la calorosa hospitalitat polonesa.Sortida des de Manresa. 

...
NOVA YORK I WASHINGTON

Dijous, 22 d'agost 2024

Descobreix l'energia vibrant de la ciutat que mai dorm i la majestuositat històrica de de la capital dels EEUU. Icònics gratacels, museus i parcs, seguit dels monuments nacionals i institucions culturals de Washington. Sortida des de Manresa. 

...
MERAVELLES D'ANGLATERRA I ESCÒCIA

Diumenge, 04 d'agost 2024

Visita Londres amb els seus icònics monuments, i gaudeix de l'encant d'altres ciutats angleses. A Escòcia, explora Edimburg, Glasgow, els castells medievals i paisatges espectaculars de les Highlands. Una aventura plena de història, cultura i bellesa natural que no et pots perdre.Sortida en grup des de Barcelona.

...
ISLÀNDIA, VOLTA A L'ILLA

Dimecres, 10 de juliol 2024

Explora guèisers, cascades espectaculars, i glaceres majestuoses. Gaudeix de paisatges volcànics únics. Viu una aventura inoblidable en una terra de contrastos naturals, on la natura salvatge et deixarà sense alè.Sortida en grup des de Barcelona.

Viatges Masanes 2014 | Carrer Born, 6 08241 Manresa · T 938 724 888 · manresa@viatgesmasanes.com