viatges en grup

...
JORDÀNIA

Diumenge, 12 de maig 2024

Flota al Mar Mort, explora la ciutat rosada de Petra i viu una èpica nit al desert de Wadi Rum. Una aventura inoblidable a aquesta terra de llegendes. Sortida en grup des de Manresa. Pensió completa i visat inclòs.

...
BOLONYA I LES REPÚBLIQUES ITALIANES

Diumenge, 09 de juny 2024

De la mà dels Amics de l'Art Romànic de Bages, visitem el millor de la Repúbliques Italianes al voltant de Bolonya.

...
RUTA DE LA LAVANDA - PONT DE SANT JOAN

Dissabte, 22 de juny 2024

Descobreix la màgia de la lavanda, un regal per als sentits. Pensió completa, hotel de 3* a Avignon, i entrades i visites descrites en itinerari.

...
EL TREN VERMELL DEL PAIS CATAR

Dissabte, 06 de juliol 2024

Des de vinyes exuberants fins a castells medievals, experimenta una jornada inoblidable amb aquest itinerari ferroviari que captiva amb la seva autenticitat i encant tradicional.

...
PIRINEU CATALÀ

Dijous, 15 d'agost 2024

Des de l'exploració de la gran biodiversitat natural de la zona fins a l'immersió en la rica història i cultura dels pobles de muntanya. Pensió completa i sortida des de Manresa.

...
COMBINAT LISBOA - OPORTO (FESTA MAJOR MANRESA)

Dijous, 29 d'agost 2024

Viu una aventura inoblidable al país de les delícies culinàries i història fascinant.Sortida des de Manresa, pensió completa.

...
DESCOBRIR VIETNAM

Dijous, 12 de setembre 2024

Explora mercats locals, temples antics i platges idíl·liques mentre et submergeixes en la vida quotidiana dels habitants locals. Sortida des de Manresa i pensió completa.

...
ESTADA A SALOU

Dissabte, 21 de setembre 2024

Disfruta d'una setmana amb platges de sorra daurada, sol, mar i diversió sense límits.Estada en pensió completa, i sortida des de Manresa.

Viatges Masanes 2014 | Carrer Born, 6 08241 Manresa · T 938 724 888 · manresa@viatgesmasanes.com