Circuits per Europa

...
ESLOVÈNIA

Dimarts, 04 de juny 2024

Circuit amb guia acompanyant i pensió completa. Sortida des de Manresa.

...
BULGÀRIA

Dimarts, 06 d'agost 2024

Gresol cultural amb influències gregues, eslaves, otomanes iperses, i posseeix una rica tradició dedanses, música, vestits i artesania. Circuit amb guia, pensió completa, i sortida des de Manresa.

...
MALTA - ESTIU 2024

De gener a agost de 2024

Malta, el sorprenent destí que captiva a tothom qui hi va. Descobreix el seu encant mediterrani, la seva rica història i l'hospitalitat càlida.

...
AÇORES - ESTIU 2024

De febrer a setembre de 2024

Descobreix paisatges volcànics impressionants, aigües cristal·lines i una cultura acollidora, viu una experiència única d'aventura i relax.

...
COPENHAGUEN

Dijous, 02 de maig 2024

Experimenta l'encant danès! Circuit amb visites incloses, sortida des de Manresa i pensió completa.

...
CROÀCIA

Dimecres, 26 de juny 2024

Descobreix ciutats medievals com Dubrovnik, passeja per les impressionants cascades de Plitvice i gaudeix de les platges de la costa adriàtica.Sortida des de Manresa i pensió completa.

...
PORTUGAL

Dissabte, 28 de setembre 2024

Amb una rica història, cultura vibrant i deliciosa gastronomia, aquesta experiència et revelarà la veritable ànima portuguesa. Sortida des de Manresa i pensió completa.

...
TURQUIA

De març a novembre de 2024

Des de les meravelles d'Istanbul fins als paisatges màgics de Capadòcia, descobreix l'hospitalitat turca, la deliciosa cuina i la fascinant fusió de tradició i modernitat.

...
SARDENYA AMB FERRY

De març a setembre de 2024

Explora les platges idíl·liques de la Costa Smeralda, descobreix les antigues ruïnes de Nora i deleita't amb la gastronomia sarda. Rodejada de l'aigua cristal·lina de la Mediterrània i amb una cultura rica, Sardenya t'espera!

...
SUÏSSA EN TRENS ALPINS

Dimarts, 13 d'agost 2024

Des de les cims nevats dels Alps fins als llacs turquesa, viatja amb comoditat i estil a través d'increïbles paisatges. Amb visites a pobles alpins, pensió completa, i sortida des de Manresa.

...
GRAN CIRCUIT ÀUSTRIA

Dijous, 15 d'agost 2024

Impressionants paisatges alpins, luxosos palaus, Viena i les seves meravelles arquitectòniques, pobles medievals, museus...Pensió complata i sortida des de Manresa.

...
ROMA I TOSCANA I TREN CINQUE TERRE

Dilluns, 17 de juny 2024

Des de les antiguitats romanes fins als vinyes de la Toscana i les pintoresques platges de les Cinque Terre, experimenta la riquesa cultural i els paisatges impressionants d'Itàlia.Pensió completa i sortida des de Manresa.

Viatges Masanes 2014 | Carrer Born, 6 08241 Manresa · T 938 724 888 · manresa@viatgesmasanes.com