Ofertes destacades

TARDOR AL PERIGORD

5 dies al cor de França
CARCASSONNE - ROCAMADOUR - GOUFRE DE PADIRAC- CHATEAU FENELON - FIGEAC - SARLATBEYNAC - ROQUE GAGEAC

Sortida

Dimecres, 12 d'octubre 2022

950.00 €
Descripció de la sortida

TARDOR AL PERIGORD
DEL 12 AL 16 D’OCTUBRE

DIMECRES 12 D’OCTUBRE. MANRESA - CARCASSONNE - ROCAMADOUR  

Sortida de Manresa amb autocar direcció a la frontera fins arribar a CARCASSONNE, ciutat Patrimoni de la Humanitat per la seva Citadelle, un dels llocs més visitats de França. Am b els seus tres quilòmetres de muralla i les seves 52 torres, la ciutat alta de Carcassonne, ubicada a la vora dreta de l’Aude, és la ciutat fortificada més gran d’Europa. Dinar. A la tarda, després d'un temps per passejar per la Cité de Carcassonne, continuarem la nostra ruta fins arribar al nostre hotel a ROCAMADOUR. Sopar i allotjament.

DIJOUS 13 D’OCTUBRE. ROCAMADOUR - GOUFFRE DE PADIRAC - ROCAMADOUR 
Esmorzar a l’hotel. Avui ens dirigirem cap a les GOUFFRE DE PADIRAC, unes grutes subterrànies espectaculars. Baixarem més de 100 metres sota terra en ascensor, navegarem per un riu subterrani i descobrirem les seves magnífiques galeries. Després d'admirar i conèixer aquest indret, tornarem a Rocamadour. Dinar. A la tarda, acompanyats de guia local, descobrirem el poble de ROCAMADOUR, un dels pobles més bonics de França i el segon més visitat del país. Ubicat sobre un penya-segat, amb una gran escalinata de 216 graons que porta a la plaça de les esglésies, és un lloc destacat de peregrinació des de l'Edat Mitjana gràcies al seu Santuari de la Verge Negra del segle XII. Passejarem pel seu nucli històric, Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Després de la visita, tornada a l'hotel. Sopar i allotjament. 

DIVENDRES 14 D’OCTUBRE. ROCAMADOUR - CHÂTEAU FÉNELON - FIGEAC - ROCAMADOUR  
Esmorzar a l’hotel. Sortida a primera hora del matí direcció al CHÂTEAU DE FÉNELON, un dels castells més macos del Perigord el qual ha sigut escenari cinematogràfic de nombroses pel·lícules. Podrem meravellar-nos amb el seu patrimoni arquitectònic i les diferents sales decorades que trobarem en el seu interior, plenes de segles d'història. Dinar. A la tarda, anirem fins a la ciutat de FIGEAC, coneguda per ser el lloc de naixement de Jean-François Champollion, l'historiador que va aconseguir desxifrar la Pedra Rosetta i així poder entendre els jeroglífics egipcis. En el seu honor podrem veure a Figeac una rèplica gegant de la Pedra Rosetta. Fundada per monjos benedictins a l’Edat Mitjana, es va convertir en una ciutat influent ja que per ella travessaven rutes de peregrinació i, per tant, era un centre important pel comerç. Després de passejar per la ciutat medieval, tornarem a Rocamadour. Sopar i allotjament.

DISSABTE 15 D’OCTUBRE. ROCAMADOUR - SARLAT - BEYNAC - ROQUE GAGEAC - ROCAMADOUR 
Esmorzar a l’hotel. Al matí agafarem el nostre autocar direcció SARLAT-LA-CANÉDA, ciutat medieval mundialment reconeguda per tenir el rècord en major densitat de monuments històrics protegits. Descobrirem aquesta ciutat, plena de carrerons pintorescs i edificis encantadors, acompanyats de guia local. Després de la visita, tindrem temps per a gaudir del Mercat setmanal de Sarlat. Dinar. A la tarda, ens aproparem fins a la preciosa població de la ROQUE-GAGEAC per fer un bonic passeig en una de les seves "GABARRES" pel riu Dordogne. Embarcats podrem admirar unes vistes estupendes del penya-segat i de les cases típiques de la Roque-Gageac. A hora prudencial, tornada a Rocamadour. Sopar i allotjament.

DIUMENGE 16 D’OCTUBRE. ROCAMADOUR - LA JONQUERA - MANRESA 
Esmorzar a l’hotel. Sortida al matí direcció a La Jonquera. A la tarda, després del dinar de fi de ruta, continuació del viatge fins a arribar a Manresa.

FI DEL VIATGE.

·         PREU PER PERSONA EN HABITACIÓ DOBLE: 950 €
·         SUPLEMET HABITACIÓ INDIVIDUAL:  145 €
·         ASSEGURANÇA ANUL·LACIÓ (OPCIONAL):  29 € 
 
EL PREU INCLOU:

-           Viatge en còmode i modern autocar amb sortida des de Manresa
-           Acompanyant de l’agència durant tot el viatge
-           Hotel categoria 3 estrelles 
-           Habitacions dobles amb bany/dutxa
-           Pensió completa durant tot el circuit
-           Assegurança bàsica de viatge
-           Taxa turística a França
-           Excursions:
 o    Visita a les Gouffre de Padirac
 o    Entrada al Château de Fénelon
 o    Gabarra a la Roque-Gageac
 o    Visita amb guia local a Rocamadour
 o    Visita amb guia local a Sarlat


EL PREU NO INCLOU:
 -       Begudes als àpats
 -       Qualsevol servei no esmentat com a inclòs.

  
 Sortida garantida amb un mínim de 20 persones.

Dubtes del viatge?

Truca’ns al 93 872 48 88


De dilluns a dijous:
De 09:30h a 13:00h i de 17:00h a 20:00h
Divendres:
De 09:30 a 13:00h i de 17:00h a 19:30h
Dissabtes: De 10:00h. a 13:00h.

Butlletí d'ofertes

Sigues el primer en conèixer les millors ofertes. Subscriu-te al nostre butlletí.

Viatges Masanes 2014 | Carrer Born, 6 08241 Manresa · T 938 724 888 · manresa@viatgesmasanes.com