Oferta destacada

LICEU A MANRESA - MAHLER

1 dia
Assistirem a la execució d´una obra monumental amb cors adults, infantils i solistes. Seients a platea.

Sortida

Diumenge, 02 d'abril 2023

75.00 €
Descripció de la sortida

LICEU A MANRESA - MAHLER Simfonia num. 3
DIUMENGE 2 ABRIL

Amb aquest concert comencem un viatge fascinant que ens durà a la conquesta d’un autèntic Everest musical: la integral de simfonies de Gustav Mahler.

Amb la primera estança ens aturem a la seva Tercera simfonia: una de les partitures més optimistes i extravertides del compositor. La més extensa de totes, que necessita un gran nombre d’efectius per ser interpretada.

Amb aquesta obra, Mahler ens ofereix una de les seves declaracions musicals més completes sobre la visió del món, on el dolor queda alleugerit per la mort, un anhel només assolit amb l’arribada al paradís celestial. Una simfonia plantejada com una transició de la llum del dia envers la foscor de la nit. La projecció d’unes ombres del bosc curull de vida. Una creació que es va desenvolupant entre el refinament, la filigrana i el pes de la contundència orquestral.

Escrita l’estiu del 1895 durant el seu retir a Steinbach am Attersee (Àustria), la partitura inclou l’extraordinari sisè moviment: adagio. Una música de naturalesa molt personal que destaca per la seva intensitat emocional. Un moviment embadalit i eloqüent que sembla existir fora del temps i que representa la visió del cel que té Mahler.

Amb la participació de la mezzosoprano en una poderosa melodia, seguida del cor infantil que imita el so de les campanes, Mahler elabora un discurs que aborda la relació entre alegria i mort des d’angles diferents. Amb una bellesa serena i forta, comencem aquest camí de la mà d’un dels mahlerians més reputats a escala internacional: Josep Pons, col·laborador de la nova edició de les partitures per a Universal.

Repartiment:
Victoria Karkacheva, mezzosoprano

Amb Vivaldi-Petits Cantors de Catalunya (Òscar Boada, director)

Liceu Opera Choir (Pablo Assante, director)

Orquestra Simfònica del Gran Teatre del Liceu

Josep Pons, director

Inici espectacle: 17:00.

PREU: 75 €
Inclou: Trasllat amb autocar, entrades a platea i acompanyant de l'agència.

Dubtes del viatge?

Truca’ns al 93 872 48 88


De dilluns a dijous:
De 09:30h a 13:00h i de 17:00h a 20:00h
Divendres:
De 09:30 a 13:00h i de 17:00h a 19:30h
Dissabtes: De 10:00h. a 13:00h.

Butlletí d'ofertes

Sigues el primer en conèixer les millors ofertes. Subscriu-te al nostre butlletí.

Viatges Masanes 2014 | Carrer Born, 6 08241 Manresa · T 938 724 888 · manresa@viatgesmasanes.com