Espectacle

EL SOMNI D'UNA NIT D'ESTIU - GRAN TEATRE DEL LICEU

1 dia
Aquest ballet, basat en l'obra de William Shakespeare, combina la gràcia de la dansa amb la narrativa d'aquesta comèdia màgica.

Sortida

Dissabte, 27 d'abril 2024

90.00 €
Descripció de la sortida

EL SOMNI D'UNA NIT D'ESTIU - GRAN TEATRE DEL LICEU
DISSABTE 27 D'ABRIL 2024

Després del seu èxit amb el sensacional Swan Lake interpretat pel Den Norske Ballett, el prodigiós coreògraf Alexander Ekman va crear el seu A Midsummer Night’s Dream. Una poderosa peça contemporània que explora l’energia i els misteris conjurats pel solstici d’estiu en la tradició escandinava. Allunyant-se de Shakespeare, Ekman ens mostra una invenció fantasmagòrica basada en la mitologia i les tradicions del nord.

En el dia que el sol governa durant més hores, tothom es reuneix per celebrar una festa popular molt estimada. Una tradició sueca diu que, si poses set flors sota el coixí aquella nit, somiaràs amb el teu futur cònjuge. Tothom beu i balla en una nit plena d’amor i erotisme. La frontera entre el món dels mortals i el regne del sobrenatural desapareix a mesura que les ampolles es van buidant. El món, de sobte, canvia, i ja no estem segurs si tot és en realitat un somni…, el somni d’una nit d’estiu.

Una festivitat que coincideix amb el solstici d’estiu en una terra on les nits blanques són molt misterioses. En contrast amb l’hivern implacable, els llargs dies d’estiu augmenten la sensualitat i insten a tenir en compte la crida de la natura, abans que les inevitables ombres gelades arribin i duguin també el silenci. Una porta màgica entre una nit curta i un dia que s’estén fins a l’infinit en aquesta proposta del Ballett Dortmund.

Poderós, audaç i imbuït d’un autèntic ambient arcaic, aquest espectacle ho té tot per ser una proposta hipnòtica. Ja des del moment en què s’aixeca el teló, els ballarins dansen rítmicament sobre un camp de blat daurat i generen una escena realment intensa. Ambientat amb
la música de Mikael Karlsson, Ekman, impredictible i colossal, construeix il·lusions a partir de la imaginació i ofereix un bombardeig d’imatges
fantàstiques. Audaç, convincent i visualment sorprenent.
 
Durada aproximada 2h.

PREU: 90 €
Inclou: Viatge en còmode autocar, entrada a platea central, acompanyant de l'agència.

Dubtes del viatge?

Truca’ns al 93 872 48 88


De dilluns a dijous:
De 09:30h a 13:00h i de 17:00h a 20:00h
Divendres:
De 09:30 a 13:00h i de 17:00h a 19:30h
Dissabtes: De 10:00h. a 13:00h.

Butlletí d'ofertes

Sigues el primer en conèixer les millors ofertes. Subscriu-te al nostre butlletí.

Viatges Masanes 2014 | Carrer Born, 6 08241 Manresa · T 938 724 888 · manresa@viatgesmasanes.com