Oferta destacada

MUSEU DE LLEIDA I XOCOLATA A AGRAMUNT

1 dia
De la mà dels AARB,  visita guiada al Museu de Lleida i visita al Museu del Torro i la xocolata de Torrons Vicens, a Agramunt.

Sortida

Dimecres, 20 de desembre 2023

77.00 €
Descripció de la sortida

MUSEU DE LLEIDA i TORRONS A AGRAMUNT
DIMECRES, 20 DE DESEMBRE

Sortim a les 08.00 hores de Manresa direcció a la ciutat de Lleida.

A les 10.00 hores iniciem una visita al Museu que constarà de la exposició permanent, que  reuneix gairebé 1000 objectes – restes arqueològiques, pintura, escultura, arts de l’objecte, tapissos, indumentària, mobiliari i numismàtica- que acompanyen al visitant en un recorregut per la història i el patrimoni d’un ampli territori que té la ciutat de Lleida com a capital natural, abastant també els límits de l’antiga diòcesi lleidatana des de l’època prehistòrica fins al segle XX.
També tindrem una visita guiada a la exposició temporal ”Romans a Ponent: Ilerda, Iesso i Aesso” que  explica la romanització de Ponent des dels moments de conquesta fins a la consolidació imperial, entre el I ane i el II/III, a través del seu fenomen fonamental: la ciutat. I en concret, parla de les tres ciutats principals del territori de ponent: Lleida (Ilerda), Guissona (Iesso) i Isona (Aeso), i dels seus habitants, però també de l’ager d’aquestes ciutats, amb exemples d’algunes vil·les.
Tot seguit anirem fins a Agramunt on podrem contemplar la Portalada del ‘Església de Santa Maria, la Plaça del Mercadal tot fent un petit volt pel poble.
Dinarem en un restaurant.
A la tarda, ens esperen al Museu del Torro i la Xocolata de Torrons Vicens, per fer una visita ben dolça que acabarà amb un tastet dels seus productes.
Tot seguit reprenem camí cap a Manresa, on arribarem als voltants  de les 8 del vespre.

Preu per persona:  70 €  socis de AARB del Bages 
Preu per persona: 77 €  no socis de AARB del Bages

Inclou: Viatge en còmode autocar, entrada i visita guiada al Museu de Lleida, visita al Museu del Torro i la Xocolata, dinar en restaurant, acompanyant de l´agencia.

Dubtes del viatge?

Truca’ns al 93 872 48 88


De dilluns a dijous:
De 09:30h a 13:00h i de 17:00h a 20:00h
Divendres:
De 09:30 a 13:00h i de 17:00h a 19:30h
Dissabtes: De 10:00h. a 13:00h.

Butlletí d'ofertes

Sigues el primer en conèixer les millors ofertes. Subscriu-te al nostre butlletí.

Viatges Masanes 2014 | Carrer Born, 6 08241 Manresa · T 938 724 888 · manresa@viatgesmasanes.com