Cultural

DRASSANES REIALS I SKYLINE DE BARCELONA EN VAIXELL

1 dia
Visita marinera a Barcelona amb temps lliure a la Barceloneta.

Sortida

Dissabte, 27 d'abril 2024

78.00 €
Descripció de la sortida

REIALS DRASSANES I SKYLINE DE BARCELONA EN VAIXELL
DISSABTE 27 D'ABRIL 

El dia començarà amb la visita a les Drassanes Reials, testimoni del passat mariner de la ciutat. En les seves naus imponents es van construir galeres i part de la flota de l’antiga Corona d’Aragó, es van reparar vaixells de guerra i va servir com a magatzem de materials, estris i pertrets de mariners. 
Les naus esplèndides, netes de columnes, d’alts sostres i arcades gegantines, són el lloc on abans es construïen vaixells de guerra, són avui un espai dedicat a la cultura marítima de la ciutat, un museu pel qual han passat pirates, víkings, restes del Titanic o grans descobriments científics, exposicions sempre amb el mar com a nexe d’unió. 
Amb una visita guiada, redescobrirem l’origen de l’edifici, els diferents usos al llarg del temps i la seva relació amb el mar i la ciutat.

Al acabar la visita, tindrem temps lliure per la Barceloneta, i a l'hora acordada, anirem a dinar aprop. 

Després, des del moll del port de Barcelona, davant l'estàtua de Colom, començarà la navegació. Ens dirigirem davant del Castell de Montjuic, després sortirem a mar obert per buscar una espectacular vista de la ciutat. Veurem perfectament les siluetes dels edificis més emblemàtics, des d'on podrem dibuixar la silueta de Barcelona. Continuarem fins la zona de la Villa Olímpica, on retornarem al punt inicial. Tot plegat, la navegació durarà una hora.
Retorn a casa.

PREU: 78 €
Inclou:
Viatge en còmode autocar, entrada amb visita guiada a les Drassanes Reials, navegació pel port i litoral de Barcelona, dinar, i acompanyant de l’agència.

Dubtes del viatge?

Truca’ns al 93 872 48 88


De dilluns a dijous:
De 09:30h a 13:00h i de 17:00h a 20:00h
Divendres:
De 09:30 a 13:00h i de 17:00h a 19:30h
Dissabtes: De 10:00h. a 13:00h.

Butlletí d'ofertes

Sigues el primer en conèixer les millors ofertes. Subscriu-te al nostre butlletí.

Viatges Masanes 2014 | Carrer Born, 6 08241 Manresa · T 938 724 888 · manresa@viatgesmasanes.com