Ofertes destacades

REUS MODERNISTA I GAUDÍ CENTRE

1 dia
Immersa't en l'encant del modernisme, Reus és un tresor arquitectònic amb el Gaudí Centre com a joya. Descobreix l'època daurada a través d'exposicions interactives i experimenta l'empremta de Gaudí en cada detall.

Sortida

Dissabte, 04 de maig 2024

79.00 €
Descripció de la sortida

REUS MODERNISTA I GAUDÍ CENTRE
DISSABTE 4 DE MAIG 

Sortirem amb autocar cap a Tarragona per arribar fins a Reus. Dedicarem el matí a fer una visita guiada del Reus Modernista: començarem al Pavelló dels Distingits de l’Institut Pere Mata. Es tracta d’un dels conjunts arquitectònics modernistes més emblemàtics de la ciutat de Reus, construït l’any 1897 per l’arquitecte Lluís Domènech i Montaner. En acabar la visita, anirem al centre de la ciutat per iniciar la Ruta Modernista, que consisteix en el comentari de diferents façanes com la Casa Gasull, Casa Rull i d’altres. Ens deturarem a la Plaça del Prim on està ubicat el Teatre Fortuny de l’any 1882, considerat ara com ara un dels més importants del país. Seguirem cap a la Plaça del Mercadal, on podem observar la magnífica Casa Navàs (no inclou visita interior). Obra de Lluís Domènech i Montaner, declarada monument històric artístic i una de les figures més importants del modernisme a Reus, i que conserva encara tot el mobiliari interior.  
Acabarem el matí amb la visita al Gaudí Centre,  centre d’interpretació dedicat a la figura del genial arquitecte reusenc Antoni Gaudí. Aquest centre permet experimentar i comprendre les claus de l’obra de l’arquitecte, descobrir la formació del seu geni creatiu i conèixer la seva ciutat i l’entorn que el va inspirar. Dinarem en un restaurant de la costa tarragonina. Sobretaula i retorn a Manresa.

PREU: 79 €
Inclou: Viatge en còmode autocar, visita guiada de Reus, entrada al Pavelló dels Distingits, entrada al Gaudí Centre, dinar i acompanyant de l'agència.

Dubtes del viatge?

Truca’ns al 93 872 48 88


De dilluns a dijous:
De 09:30h a 13:00h i de 17:00h a 20:00h
Divendres:
De 09:30 a 13:00h i de 17:00h a 19:30h
Dissabtes: De 10:00h. a 13:00h.

Butlletí d'ofertes

Sigues el primer en conèixer les millors ofertes. Subscriu-te al nostre butlletí.

Viatges Masanes 2014 | Carrer Born, 6 08241 Manresa · T 938 724 888 · manresa@viatgesmasanes.com