Espectacle

EL MÉDICO, EL MUSICAL

1 dia
Basat en l'obra mestra de Noah Gordon, aquest espectacle captiva amb música, emocions i una història inoblidable. Una experiència teatral única que et deixarà amb records duradors.

Sortida

Diumenge, 17 de novembre 2024

82.00 €
Descripció de la sortida

EL MÉDICO, EL MUSICAL
DIUMENGE 17 NOVEMBRE              

Després de l'èxit i de les bones crítiques de les seves dues primeres temporades, el musical, El Médico presenta la seva tercera temporada amb una producció renovada, basat en el best-seller mundial de Noah Gordon el qual es converteix en una superproducció  que demostra que es poden fer grans musicals cent per cent amb artistes del territori d'una forma cuidada i única.
La vida del petit Rob J. Cole canvia el dia que queda orfe i descobreix que posseeix un insòlit do a les mans: pot predir la mort. Adoptat com a aprenent per un cirurgià barber, Rob recorre Anglaterra descobrint la vida, i la curiositat per aprendre. Amb dinou anys, un metge jueu li parla de la llunyana Pèrsia, on hi ha una escola de medicina dirigida pel millor metge de l’època: Avicena.
Rob parteix cap a l’aventura, disposat a creuar mig món per convertir-se en metge. Mentre viatja en una caravana a través del desert coneix la Mary, una noia escocesa que li farà recordar els orígens i marcarà els plans de futur. Res no serà fàcil per a Rob a Ispahan, ni fer-se passar per jueu perquè se li permeti estudiar ni la seva relació amb el Sha, que s’encapritxa de la seva amistat. Aviat es converteix en un alumne avantatjat d’Avicena, però una plaga, la guerra i un rei dèspota posaran a prova la vida de Rob. Només l’amistat, la vocació i l’amor l’empenyeran a sobreviure.

PREU: 82 €
Inclou: Viatge en còmode autocar, entrada platea i acompanyant de l’agència.

Dubtes del viatge?

Truca’ns al 93 872 48 88


De dilluns a dijous:
De 09:30h a 13:00h i de 17:00h a 20:00h
Divendres:
De 09:30 a 13:00h i de 17:00h a 19:30h
Dissabtes: De 10:00h. a 13:00h.

Butlletí d'ofertes

Sigues el primer en conèixer les millors ofertes. Subscriu-te al nostre butlletí.

Viatges Masanes 2014 | Carrer Born, 6 08241 Manresa · T 938 724 888 · manresa@viatgesmasanes.com